'Stranger Things' maakt acht nieuwe castleden bekend

'Stranger Things' maakt acht nieuwe castleden bekend
21 november 2020 om 12:52

Voor Stranger Things (2016– ) seizoen 4 zijn enkele nieuwe hoofdrolspelers bekend geworden. Jamie Campbell Bower, Eduardo Franco en Joseph Quinn hebben vaste rollen. Robert Englund, Tom Wlaschiha, Sherman Augustus, Mason Dye en Nikola Djuricko zijn gecast als terugkerende personages.

Net zoals veel series, liep ook het nieuwe seizoen van Stranger Things vertraging op vanwege het coronavirus, maar vanaf afgelopen maand wordt er weer aan gewerkt. Hoewel precieze informatie over het plot nog niet bekend is gemaakt, werd er in februari al wel een teaser uitgebracht voor nieuwe afleveringen, bekijk hem hieronder.

Bower zal een personage spelen genaamd Peter Ballard, een zorgzame man die in een psychiatrische instelling werkt. Hij is alle misstanden die daar plaatsvinden zat en vermoedelijk zal hij dan ook een standpunt tegen de gruweldaden innemen. Franco speelt Argyle, Jonathans nieuwe beste vriend. Quinn is Eddie Munson, een metalhead die gehaat wordt, maar onder mensen die hem kennen juist uiterst geliefd is. Hij zal centraal staan in het mysterie van het komende seizoen.

Van de terugkerende leden is bekend dat Englund Victor Creel belichaamt, een intimiderende man die in de psychiatrische instelling zit vanwege een moord die hij pleegde in de jaren vijftig. Wlaschiha speelt Dmitri, een Russische bewaker waar Hopper mee bevriend raakt. Augustus stapt in de schoenen van Colonel Sulluvan, een intelligente man die denkt dat hij het kwaad in Hawkins voor eens en altijd kan stoppen. Dye is Jason Carver: knap, rijk en een sporter met een knappen vriendin, wiens perfecte leven langzaam uit elkaar valt. Djuricko tenslotte speelt Yuri, een onvoorspelbare Russische drugssmokkelaar.

Wanneer het vierde seizoen precies te zien is, is nog niet bekend. Wel weten we dat het in ieder geval nog niet het laatste seizoen is, waar we van kunnen genieten.

Stranger Things (2016– )
8.8
Nadat een jongetje onder zeer verdachte omstandigheden is verdwenen, komen in het fictieve stadje Hawkins, Indiana in de jaren 80 mysterieuze zaken aan het licht, zoals geheime experimenten, bovennatuurlijke krachten en een vreemd meisje.

Beeld: Still 'Stranger Things' via TMDb
Tekst: Bron

Meer over:

Series Algemeen NetflixStranger Things (2016– )

Lees ook:

Meer

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws

Bekijk ook: Netflix Prime Video Videoland Pathé Thuis Disney+ CineMember Cinetree