Dit zijn de 5 beste nieuwe series op Netflix van deze week

Dit zijn de 5 beste nieuwe series op Netflix van deze week
21 november 2020 om 16:04

Het is weer weekend en dat betekent dat we terugblikken op het nieuwe aanbod van Netflix. Onder andere het realityprogramma Holiday Home Makeover with Mr. Christmas (2020– ) ging deze week in première op de streamingdienst. Daarnaast verscheen ook Voices of Fire (2020), waarin de oom van Pharrell Williams, bisschop Ezekiel Williams, samen met de leiders van het gospelkoor de straat op gaat, op zoek naar nieuw onontdekt talent. In de lijst hieronder tonen we je de beste series die deze week nieuw op Netflix zijn verschenen.

Nieuwe series en seizoenen

In de lijst worden series vermeld waarvan één of meerdere seizoenen op Netflix zijn toegevoegd. Bij elke serie is aangegeven welk seizoen vanaf deze week te zien is op Netflix. Het complete nieuwe aanbod op Netflix vind je via: Nieuw op Netflix. Of bekijk de beste series via: Beste series op Netflix.

 1. 7.6
  Kijk op Netflix • Duik in 'Flavorful Origins' in de kostelijke wereld van de keuken van Chaoshan, ontdek de unieke ingrediënten en luister naar de verhalen van de mensen die deze creëerden.
 2. 7.4
  Kijk op Netflix • De oom van Pharrell Williams, bisschop Ezekiel Williams, gaat samen met de leiders van het gospelkoor de straat op, op zoek naar nieuw onontdekt talent.
 3. 7.3

  We Are the Champions (2020– )

  Nieuw! Seizoen 1, 6 afleveringen
  Kijk op Netflix • Verken een scala aan unieke wedstrijden, van de eigenzinnige tot de bizarre, en maak kennis met hun gepassioneerde gemeenschappen.
 4. 6.4
  Kijk op Netflix • In 'The Boss Baby: Back in Business' neemt Kleine Baas zijn grote broer Tim mee naar kantoor om hem de kneepjes van het bedrijfsleven te leren in deze animatieserie die is gebaseerd op de populaire film.
 5. 6.1
  Kijk op Netflix • Interieurarchitect Benjamin "Mr. Christmas" Bradley werkt samen met een betrouwbaar team van "elven" om gezinnen te helpen hun huizen te herbeleven voor de feestdagen.

Nieuwe afleveringen

Nieuwe afleveringen van terugkerende series verschenen er van de volgende series. Geen nieuwe aflevering van Undercover (2019– ) deze week, het gehele tweede seizoen is inmiddels op Netflix te zien.

Bekijk alle nieuwe films en series op Netflix op Nieuw op Netflix.

Meer over:

Series Video on demand Netflix Netflix-tips VOD-tips

Lees ook:

Meer

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws

Bekijk ook: Netflix Prime Video Videoland Pathé Thuis Disney+ CineMember Cinetree