Vanavond op tv: het begin van het einde in 'Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 1'

Vanavond op tv: het begin van het einde in 'Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 1'
23 november 2020 om 12:01

Naast ons overzicht van films op tv lichten we regelmatig de beste film op tv voor je uit, zodat het kiezen van een film nog makkelijker wordt. Vanavond is onze tv-filmtip de zevende film in de magische filmreeks: Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 1 (2010).

De kracht van Voldemort (Ralph Fiennes) wordt steeds sterker. Hij heeft nu de controle over het Ministerie van Magie en Zweinstein. Harry (Daniel Radcliffe), Ron (Rupert Grint) en Hermelien (Emma Watson) besluiten het werk van Perkamentus (Sir Michael Gambon) af te maken en de rest van de Horcruxen te vinden om de Dark Lord te verslaan.

Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 1 viel zo erg in de smaak dat deze in 2011 werd genomineerd voor maar liefst twee Oscars.

Bekijk hier de trailer van Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 1:

Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 1 is vanavond om 20:30 uur te zien op Net 5. De film is daarnaast nu ook te zien op Amazon Prime Video en via Pathé Thuis.

Heb je Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 1 al gezien? Bekijk dan het overzicht van alle films op tv. Op deze pagina vind je alle tv-filmtips van deze week.

  Volg ons op Google Nieuws

Beeld: Still 'Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 1' via TMDb

Meer over:

Films Televisie

Lees ook:

Meer televisie

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws