Angela Schijf is terug als Nadine in de trailer van 'Meisje van Plezier' seizoen 3

Angela Schijf is terug als Nadine in de trailer van 'Meisje van Plezier' seizoen 3
23 november 2020 om 12:42

Videoland deelt zojuist de eerste trailer van het nieuwe seizoen van Meisje van Plezier (2017–2020). Hierin gaat Nadine verder als high-class escort terwijl het schoolpleindrama en de rechtszaak van Meryem haar blijven achtervolgen.

Het is inmiddels drie maanden geleden dat Sander werd neergeschoten door Meryem. Het zelfstandige leven gaat Nadine goed af en ze heeft voldoende klanten. Ze spreekt af met een bekende voetballer die een aantal verrassingen voor haar in petto heeft. Tegenover haar familie blijft ze volhouden dat ze geen idee heeft wat er op het schoolplein is gebeurd…

Bekijk hier de trailer van Meisje van Plezier seizoen 3:

Opnieuw kruipt Angela Schijf in de huid van Nadine. Ook Birgit Schuurman, Peter Paul Muller, Roeland Fernhout en Holly Mae Brood zijn te zien. Seizoen 3 is tevens het laatste seizoen van de Nederlandse dramaserie en bestaat uit acht afleveringen.

Seizoen 3 van Meisje van Plezier is vanaf 6 december te zien op Videoland. Voor een compleet overzicht van alle films en series die volgende maand op de streamingdienst verschijnen, kun je hier terecht.

Meisje van Plezier (2017–2020)
7.2
Voor de zorgzame, maar levenslustige Nadine heeft altijd alles in het teken van haar gezin gestaan. Achter de façade van afhankelijkheid schuilt echter een krachtige vrouw met een enorme levenshonger.

  Volg ons op Google Nieuws

Beeld: Still 'Meisje van Plezier' via TMDb
Tekst: Bron

Meer over:

Video on demand Series Video's VideolandMeisje van Plezier (2017–2020)

Lees ook:

Meer Videoland

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws