Anthony Mackie speelt de hoofdrol in Netflix-thriller 'The Ogun'

Anthony Mackie speelt de hoofdrol in Netflix-thriller 'The Ogun'
24 november 2020 om 09:30

Netflix heeft niemand minder dan Anthony Mackie weten te strikken voor hun volgende thriller, The Ogun. Hierin zal hij de rol van Xavier Rhodes op zich nemen, een man die zijn dochter meeneemt naar Nigeria om een geneesmiddel te vinden voor haar zeldzame aandoening.

Deze zeldzame aandoening heeft ze van hem geërfd. Eenmaal in het Afrikaanse land wordt zijn dochter ontvoerd. Rhodes gaat op zoek in de criminele onderwereld om haar te vinden voordat het te laat is.

Naast het spelen van de hoofdrol zal Mackie de thriller ook produceren samen met Jason Michael Berman. Hij en Mackie werkte eerder samen aan het sciencefictiondrama IO (2019). Er is nog geen regisseur verbonden aan het project. Het script is er al wel, geschreven door stuntman en schrijver Madison Turner.

Acteur Mackie kennen de meesten door zijn rol als Sam Wilson/Falcon in het Marvel-universum. Hij speelde onder andere mee in Captain America: The Winter Soldier (2014) en Avengers: Endgame (2019). Binnenkort is hij te zien als Falcon in de Marvel-serie The Falcon and the Winter Soldier (2021), die helaas werd uitgesteld tot volgend jaar.

Beeld: Still 'IO' via TMDb
Tekst: Bron

Meer over:

Films Celebrities Video on demand Netflix

Lees ook:

Meer Netflix

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws