Opnames 'The Witcher' seizoen 2 hervat na positieve coronatesten op de set

Opnames 'The Witcher' seizoen 2 hervat na positieve coronatesten op de set
24 november 2020 om 10:47

Eerder deze maand werden de opnames van het tweede seizoen van The Witcher (2019– ) stilgelegd na een aantal positieve coronatesten. Inmiddels rolt de camera weer en is de productie in Groot-Brittannië hervat.

Eerder leken de opnames van The Witcher ook te moeten stoppen doordat de Britse premier Boris Johnson een nieuwe lockdown afkondigde. Gelukkig mochten de cast en crew zich verplaatsen naar het zuiden om daar in een studio in Reading verder te gaan met de opnames.

The Witcher (2019– )
8.2
De witcher (hekser) Geralt, een gemuteerde monsterjager, worstelt ermee zijn plek te vinden in een wereld waar mensen vaak slechter blijken dan monsters.

Daar in die studio werden vier crewleden positief getest op het coronavirus en moesten de opnames alsnog worden stilgelegd. Gelukkig is deze stop een stuk korter dan de maandenlange pauze in de eerste helft van 2020; de opnames zijn sinds gisteren namelijk weer hervat.

Na al het uitstel zijn de opnames van seizoen 2 nog verre van afgerond. Volgens de originele planning zouden deze duren tot februari 2021, daarmee hopend op een release op Netflix in de zomer van volgend jaar. Of ze dit nu nog halen, zal moeten blijken. Netflix is inmiddels volop in de kerstsfeer en deelde gisteren een bijzondere kerstvideo van The Witcher.

Beeld: Still 'The Witcher' Netflix/Katalin Vermes
Tekst: Bron

Meer over:

Video on demand Series NetflixThe Witcher (2019– )

Lees ook:

Meer Netflix

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws