Netflix onthult de releasedatum van 'Suits' seizoen 8 deel 2

Netflix onthult de releasedatum van 'Suits' seizoen 8 deel 2
24 november 2020 om 13:02

Na al enige tijd te kunnen genieten van het eerste deel van seizoen 8 van Suits (2011–2019), maakt Netflix nu bekend wanneer we ook de laatste zes afleveringen kunnen zien: vanaf 23 januari.

Deze zomer verschenen de eerste tien afleveringen van seizoen 8 van de advocatenserie. Hierin kregen we aantal nieuwe gezichten te zien die voor een nieuwe dynamiek zorgden in het langlopende verhaal. Opnieuw proberen tegenstanders van het advocatenkantoor Harvey en co onderuit te halen, daarbij wordt hij bijgestaan door Louis Litt (Rick Hoffman), Donna (Sarah Rafferty) en Robert Zane (Wendell Pierce).

Deel twee van seizoen 8 verschijnt dus over twee maanden. Ook is al bekend dat de serie terugkeert voor een negende seizoen, wat tevens het slotseizoen zal zijn.

Suits volgt de vroegtijdige, maar briljante schoolverlater Mike Ross (Patrick J. Adams) die zonder diploma toch bij een sollicitatie terecht komt bij Harvey Specter (Gabriel Macht), een van de beste advocaten in New York. Harvey neemt een gok door Mike aan te nemen na het zien van zijn talenten en zijn fotografisch geheugen. Al gauw vormen ze een winnend team binnen de advocatuur.

Bekijk hier de trailer van het gehele achtste seizoen van Suits:

Suits (2011–2019)
8.5
'Suits' volgt de vroegtijdige, maar briljante schoolverlater Mike Ross (Patrick J. Adams) die zonder diploma bij een sollicitatie gesprek terecht komt met Harvey Specter (Gabriel Macht), een van de beste advocaten in New York.

Beeld: Still 'Suits' via TMDb
Tekst: Bron

Meer over:

Video on demand Series NetflixSuits (2011–2019)

Lees ook:

Meer Netflix

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws