Netflix-serie 'Never Have I Ever' start met de opnames van seizoen 2 en maakt nieuw castlid bekend

Netflix-serie 'Never Have I Ever' start met de opnames van seizoen 2 en maakt nieuw castlid bekend
24 november 2020 om 15:00

De opnames van seizoen 2 van Never Have I Ever (2020– ) zijn officieel begonnen, zo maakt Netflix bekend op Instagram aan de hand van een nieuwe video van de castleden. Hierin maken we ook meteen kennis met een nieuw castlid: Megan Suri.

Netflix verlengde de komedieserie in juli met een tweede seizoen. Inmiddels zijn de opnames hiervan dus gestart in Los Angeles. In de video waarmee Netflix de start van de opnames aankondigt, vertellen een aantal castleden wat ze zo leuk vinden:

Suri, die we kennen uit Valentine's Day (2010) en van enkele afleveringen in series als How to Get Away with Murder (2014–2020) en 13 Reasons Why (2017–2020), kruipt in de huid van Aneesa, een nieuwe student uit India die Devi intimideert met haar zelfverzekerdheid.

Naast een nieuw gezicht keren natuurlijk ook oude bekenden terug in seizoen 2 zoals Maitreyi Ramakrishnan, Poorna Jagannathan, Richa Moorjani, Jaren Lewison, Darren Barnet en Devi's beste vrienden Lee Rodriguez en Ramona Young.

Doordat de opnames van seizoen 2 nu starten is het goed mogelijk dat we de nieuwe afleveringen niet voor het midden van 2021 te zien krijgen. Ook mede door alle coronamaatregelen die de cast en crew in acht nemen, zullen de opnames naar verwachting langer duren. Seizoen 1 van Never Have I Ever is nu te zien op Netflix.

Never Have I Ever (2020– )
7.9
Een serie over het volwassen worden van een modern, Indiaas-Amerikaans tienermeisje van de eerste generatie, geïnspireerd door de kindertijd van Mindy Kaling zelf.

Beeld: Still 'Never Have I Ever' via TMDb
Tekst: Bron

Meer over:

Video on demand Series NetflixNever Have I Ever (2020– )

Lees ook:

Meer Netflix

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws