Taylor Swift kondigt concertfilm aan op Disney+

Taylor Swift kondigt concertfilm aan op Disney+
24 november 2020 om 15:56

Taylor Swift heeft al een documentaire op Netflix maar besluit nu ook op Disney+ haar entree te maken. Woensdag 25 november verschijnt op de streamingdienst haar concertfilm getiteld Taylor Swift – Folklore: The Long Pond Studio Sessions (2020).

De concertfilm wordt aangekondigd aan de hand van een officiële trailer. Hierin geeft de zangeres alvast een klein voorproefje van het intieme concert dat volledig draait om haar nieuwe album 'Folkore'.

Net als haar album dat uit het niets verscheen lijkt ook deze concertfilm ineens uit de lucht te vallen. In de special op Disney+ zingt ze de nummers uit het album op een intieme en akoestische manier. Ook spreekt ze samen met haar muzikale collega's, Jack Antonoff en Aaron Dessner, over het album en hoe deze tot stand is gekomen.

Taylor Swift – Folklore: The Long Pond Studio Sessions is vanaf morgen (woensdag) al te zien op Disney+. Voor een compleet overzicht van alle nieuwe films en series op de streamingdienst kun je terecht op onze pagina Nieuw op Disney+.

Op Netflix kijk je nu naar Swifts documentaire Taylor Swift: Miss Americana (2020), waarin de zangeres een kijkje geeft in haar leven als songwriter, artiest en vrouw. Tevens ging deze week op de streamingdienst nog een muziekdocumentaire in première: Shawn Mendes: In Wonder (2020).

Taylor Swift – Folklore: The Long Pond Studio Sessions (2020)
Een intieme concertfilm waarin Taylor Swift elk nummer van haar album 'Folklore' uitvoert, terwijl ze voor het eerst de betekenis en de verhalen achter alle 17 nummers onthult.

  Volg ons op Google Nieuws

Beeld: Still 'Taylor Swift City of Lover Concert' via TMDb
Tekst: Bron

Meer over:

Video on demand Films Video's Disney+Taylor Swift – Folklore: The Long Pond Studio Sessions (2020)

Lees ook:

Meer Disney+

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws