Vanavond op tv: Patrick Swayze en Demi Moore in de Oscarwinnende film 'Ghost'

Vanavond op tv: Patrick Swayze en Demi Moore in de Oscarwinnende film 'Ghost'
25 november 2020 om 12:26

Naast ons overzicht van films op tv lichten we regelmatig de beste film op tv voor je uit, zodat het kiezen van een film nog makkelijker wordt. Vanavond is onze tv-filmtip het Oscarwinnende drama Ghost (1990).

Bankier Sam Wheat (Patrick Swayze) en kunstenares Molly Jensen (Demi Moore) zijn waanzinnig verliefd op elkaar. Maar wanneer Sam wordt vermoord door vriend en corrupte zakenpartner Carl Bruner over een duistere zakendeal, moet hij zwerven over de aarde als een machteloze geest. Als hij hoort van Carl's verraad, moet Sam de hulp van Oda Mae Brown inroepen om de zaken recht te zetten en Molly te beschermen tegen Carl.

Naast Swayze en Moore spelen ook Tony Goldwyn en Whoopi Goldberg mee. Het romantische drama is geregisseerd door Jerry Zucker, die ook de films Top Secret! (1984) en Rat Race (2001) maakte. Ghost won in 1991 twee Oscars.

Bekijk hier de trailer van Ghost:

Ghost is vanavond om 20:30 uur te zien op RTL8. De film is daarnaast nu ook te zien op Netflix en via Pathé Thuis.

Heb je Ghost al gezien? Bekijk dan het overzicht van alle films op tv. Op deze pagina vind je alle tv-filmtips van deze week.

Ghost (1990)
7.1
Sam Wheat wordt vermoord bij een overval, maar zijn geest is nog niet klaar om verder te gaan. Hij blijft bij zijn vriendin Molly.

  Volg ons op Google Nieuws

Beeld: Still 'Ghost' via TMDb

Meer over:

Televisie FilmsGhost (1990)

Lees ook:

Meer televisie

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws