De top 10 populairste films & series nu op Netflix

De top 10 populairste films & series nu op Netflix
25 november 2020 om 14:13

Wekelijks informeren wij je over de beste nieuwe films en series op Netflix. Daarnaast houden we je op de hoogte van de populairste titels. In dit overzicht zie je welke tien films en welke tien series het meeste bekeken worden door Netflix-gebruikers.

Hieronder zijn de populairste films en series van vandaag vermeld. Deze week is The Princess Switch: Switched Again (2020) de populairste film, de nieuwe kerstkomedie die sinds vorige week te zien is op Netflix. Daarnaast doet ook het drama van regisseur Ron Howard Hillbilly Elegy (2020) het goed en behaalt de nieuwe Original-film de vierde plaats.

In de lijst van populairste series op Netflix staat deze week nog steeds The Crown (2016– ) bovenaan. Vanwege het vierde seizoen is ook de docuserie The Story of Diana (2017) de top 10 binnengedrongen. Daarnaast is ook de miniserie The Queen's Gambit (2020) nog steeds populair. Netflix maakte deze week bekend dat de serie met Anya Taylor-Joy inmiddels de best bekeken fictieve miniserie ooit is op de streamingdienst.

Handige links:

De 10 best bekeken films op Netflix

Dit zijn de best bekeken films op Netflix op dit moment. De rangorde van een film is gebaseerd op het aantal accounts in Nederland dat een bepaalde titel gedurende minstens 2 minuten heeft bekeken in de afgelopen 24 uur.

 1. 5.3
  Kijk op Netflix • Vlak voor haar kroning hebben Margaret en Kevin relatieproblemen. Haar dubbelganger Stacy moet daarom in actie komen voordat een nieuwe lookalike hun plannen verijdelt.
 2. 7.3
  Kijk op Netflix • Als Pete (Mark Wahlberg) en Ellie (Rose Byrne) een gezin willen stichten komen ze in de wereld van adoptie terecht.
 3. 7.9
  Kijk op Netflix • In de nasleep van de tragedie reizen twee rouwende ouders door een emotionele leegte terwijl ze rouwen om het verlies van een kind.
 4. 6.8
  Kijk op Netflix • J.D. Vance (Gabriel Basso), een voormalige marinier uit zuid-Ohio die aan de Yale-universiteit rechten studeert, krijgt een droombaan aangeboden maar hij wordt door een familiecrisis gedwongen om terug te keren naar de plaats waar hij opgroeide en die hij het liefst wil vergeten.
 5. 5.2
  Kijk op Netflix • De kerststemming valt in duigen wanneer een kille vrouw het land van haar geboortestadje wilt proberen te verkopen.
 6. 6.5
  Kijk op Netflix • Een documentaire over Shawn Mendes die het leven van de zanger portretteert en ingaat op de laatste jaren van zijn opkomst naar het sterrendom.
 7. 4.8
  Kijk op Netflix • Als Loes wordt gebeld vanaf de Cubaanse Ambassade staat ze met haar mond vol tanden. Ze wist niets over de relatie van haar dochter, laat staan dat ze gaat trouwen met een Cubaan.
 8. 7.8
  Kijk op Netflix • Aan de hand van archiefbeelden en privéopnamen geeft deze documentaire een openhartige kijk in het leven van de geliefde prinses.
 9. 6.5
  Kijk op Netflix • Een denkbeeldige wereld komt tot leven in een vakantieverhaal van een excentrieke speelgoedmaker, zijn avontuurlijke kleindochter, en een magische uitvinding die de kracht heeft om hun leven voor altijd te veranderen.
 10. 5.8
  Kijk op Netflix • De sneeuwval markeert het begin van Odinyule oftewel de Vikingvakantie. Maar slecht weer zou weleens roet in het eten kunnen gooien, tenzij de Rescue Riders hulp kunnen bieden.

De 10 best bekeken series op Netflix

Dit zijn nu de best bekeken series op Netflix. Ook hier geldt dat de rangorde van een serie is gebaseerd op het aantal accounts in Nederland dat een bepaalde titel gedurende minstens 2 minuten heeft bekeken in de afgelopen 24 uur.

 1. 8.7
  Kijk op Netflix • 'The Crown' is gebaseerd op waargebeurde gebeurtenissen en volgt de politieke rivaliteit en romantiek tijdens het bewind van Elizabeth II en de gebeurtenissen die de tweede helft van de 20e eeuw vorm hebben gegeven.
 2. 8.6
  Kijk op Netflix • De achtjarige wees Beth Harmon is rustig, chagrijnig en ogenschijnlijk onopvallend. Totdat ze haar eerste potje gaat schaken.
 3. 7.9
  Kijk op Netflix • Eén van de grootste XTC-producenten in de wereld, Ferry Bouman, heeft een fijn leven in zijn villa op een campingterrein op de grens van België en Nederland.
 4. 6.2
  Kijk op Netflix • 'Keizersvrouwen' gaat over liefde, familiebanden en geheimen in de wereld van luxe escort en drugskartels. De serie brengt de onderwereld van Amsterdam en Antwerpen steeds meer in het daglicht.
 5. 7.1
  Kijk op Netflix • Antonio stelt zich kandidaat om gearresteerd te worden, zodat hij naar de ergste gevangenis van Colombia, La Brecha, wordt gestuurd.
 6. 7.6
  Kijk op Netflix • Marcus wordt gerekruteerd voor een academie waar 's werelds grootste misdaadfamilies hun volgende generaties naar toe sturen.
 7. 7.2
  Kijk op Netflix • 'Star Trek: Discovery' speelt zich tien jaar voor de avonturen van Captain Kirk en Spock af, in de 'reguliere tijdlijn'.
 8. 6.2
  Kijk op Netflix • Zes heldhaftige puppy’s gaan onder leiding van een technisch onderlegde 10-jarige op gewaagde reddingsacties vol humor, probleemoplossend vermogen en coole voertuigen.
 9. 6.4
  Kijk op Netflix • In 'The Boss Baby: Back in Business' neemt Kleine Baas zijn grote broer Tim mee naar kantoor om hem de kneepjes van het bedrijfsleven te leren in deze animatieserie die is gebaseerd op de populaire film.
 10. 8.0
  Kijk op Netflix • 'The Story of Diana' draait om het bijzondere leven en de persoonlijke problemen van de overleden prinses Diana.

Elke week brengen we een nieuwe lijst uit met de nieuwste top 10 van best bekeken films en best bekeken series op Netflix. Reguliere toplijsten van films en series op Netflix vind je via Beste Films op Netflix en Beste Series op Netflix. Daarnaast kun je al het nieuwe aanbod raadplegen via Nieuw op Netflix.

Meer over:

Films Series Video on demand Netflix Netflix-tips VOD-tips

Lees ook:

Meer Netflix

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws