Mogelijk eerste nieuwe acteur toegevoegd aan cast 'Black Panther 2'

Mogelijk eerste nieuwe acteur toegevoegd aan cast 'Black Panther 2'
25 november 2020 om 17:07

Er spelen een hoop vragen rondom het vervolg van de Black Panther-franchise: met name hoe een vervolg zonder Chadwick Boseman eruit zal komen te zien. Ondanks het tragisch overlijden van de hoofdrolspeler, lijkt de planning van de film niet significant te zijn vastgelopen.

Zo werd eerder deze week de naam van een nieuwe acteur bekendgemaakt die aan de cast van Black Panther: Wakanda Forever (2022) wordt toegevoegd. Het zou gaan om Tenoch Huerta, bekend van Narcos: Mexico (2018– ). Naar alle waarschijnlijkheid gaat Huerta een van de antagonisten van de film spelen. Dit lijkt logisch, omdat alle schurken uit de eerste film het niet wisten te overleven, er zullen daarom nieuwe tegenstanders nodig zijn om van te winnen.

[Tweet verwijderd]

Volgens sommige bronnen is het mogelijk dat Huerta het Marvel-personage White Tiger gaat spelen. Dat is weliswaar een personage dat traditioneel gezien niet als schurk wordt afgeschilderd, het zou echter niet de eerste keer zijn dat de MCU een andere richting inslaat waar zij denken dat dat nodig is.

Cultureel moment

Hoewel het nadenken over eventueel nieuwe schurken een beeld kan geven van de richting die de tweede film zal inslaan, gaan de grotere vragen over wat er zal gebeuren met het titelkarakter. Er zijn aanwijzingen dat Letitia Wrights personage Shuri een prominentere rol op zich gaat nemen, misschien zelfs wel de rol van Black Panther, dat gebeurde tenslotte ook in de strips. Afgezien van het feit dat Boseman niet vervangen zal worden door een digitale versie, heeft Marvel nog niets losgelaten over hetgeen ze van plan zijn.

Het verlies van een acteur is altijd zwaar, zeker in het midden van een populaire franchise. De dood van Boseman is echter bijzonder complex. Black Panther (2018) was namelijk niet zomaar een film, maar een cultureel moment en het vervolg zou iets heel bijzonders zijn geworden. Ook zullen niet alleen de Black Panther-films hier nadeel van ondervinden, het kan ook consequenties hebben voor andere verhaallijnen in het Marvel-universum. Wie weet voor wat voor veranderingen het nog meer zal zorgen in de toekomst.

Beeld: Still 'Black Panther' via TMDb
Tekst: Bron

  Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Bioscoop FilmsBlack Panther: Wakanda Forever (2022)

Lees ook:

Meer bioscoop

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws