Nieuw op Netflix: kerstfilm 'The Christmas Chronicles 2' met Kurt Russell en Goldie Hawn

Nieuw op Netflix: kerstfilm 'The Christmas Chronicles 2' met Kurt Russell en Goldie Hawn
25 november 2020 om 06:58

Twee jaar na de gebeurtenissen in The Christmas Chronicles (2018) gaat het kerstavontuur nu verder. Op Netflix kijk je vanaf vandaag naar The Christmas Chronicles 2 (2020), waarin Kate de kerstman weer tegen het lijf loopt.

Kate (Darby Camp) is inmiddels een echte puber en heeft helemaal geen zin om met haar moeder kerst te vieren. Daar komt ook nog eens bij dat ze zit opgescheept met de nieuwe vriend van haar moeder en haar stiefbroertje Jack (Jahzir Bruno). Maar als een mysterieuze onruststoker kerst dreigt te verpesten, gaan Kate en Jack samen onverwachts op een groot avontuur.

Bekijk hier de trailer van The Christmas Chronicles 2:

De Netflix-film wordt geregisseerd door Chris Columbus, die naast deel 1 ook grote films regisseerde als Harry Potter and the Sorcerer's Stone (2001), Harry Potter and the Chamber of Secrets (2002), Home Alone (1990) en Mrs. Doubtfire (1993).

The Christmas Chronicles 2 is nu te zien op Netflix. Voor een compleet overzicht van alle nieuwe films en series op de streamingdienst kun je terecht op onze pagina Nieuw op Netflix.

Beeld: Still 'The Christmas Chronicles 2' via TMDb

Meer over:

Films Video on demand Netflix Netflix-tips VOD-tipsThe Christmas Chronicles 2 (2020)

Lees ook:

Meer Netflix

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws