Foto's gelekt van de set van 'The Batman'

Foto's gelekt van de set van 'The Batman'
25 november 2020 om 19:55

The Batman (2022) is een kaskraker geplaagd door obstakels die voornamelijk te maken hebben met de wereldwijde coronacrisis. Zo liep de productie vertraging op en werd de releasedatum van de film vaker opgeschoven dan door de studio wenselijk werd geacht.

De extra tijd die dat opleverde betekende wel dat het productieteam met meer aandacht en creativiteit invulling kon geven aan het ontwerp van Gotham City. Dankzij setfoto's die online de ronde doen is te zien hoe decorontwerpers er alles aan doen om Gotham tot leven te brengen op het witte doek. Zo is er geen spoor te bekennen van de zogeheten 'green screens,' wel is er een ijsbaan bedekt met sneeuw die naar alle waarschijnlijkheid de ingang van de Batcave moet voorstellen.

Ook is op de setfoto's niet alleen de ingang, maar ook de buitenkant van de Batcave te zien. Zichtbaar zijn stukken bos die de ingang van een rotswand verbergen. In de trailer die regisseur Matt Reeves eerder naar buiten bracht was al de binnenkant van de grot te zien.

Het is nog even afwachten voordat we met eigen ogen kunnen zien hoe Batman in Gotham City ronddwaalt. The Batman is vanaf 3 maart 2022 in de bioscoop te zien.

The Batman (2022)

The Batman (2022)

actie / misdaad • Matt Reeves
Met Robert Pattinson en Zoë Kravitz
Het jaar van verkiezingen in Gotham City. De kandidaten voor het burgemeesterschap worden één voor één vermoord.
Beeld: Still van Robert Pattinson in 'The Batman' via TMDb
Tekst: Bron

  Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Bioscoop FilmsThe Batman (2022)

Lees ook:

Meer bioscoop

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws