Vanavond op tv: Christian Bale, Tom Hardy en Anne Hathaway in 'The Dark Knight Rises'

Vanavond op tv: Christian Bale, Tom Hardy en Anne Hathaway in 'The Dark Knight Rises'
28 november 2020 om 10:13

Naast ons overzicht van films op tv lichten we regelmatig de beste film op tv voor je uit, zodat het kiezen van een film nog makkelijker wordt. Vanavond is onze tv-filmtip de Oscarwinnende superheldenfilm The Dark Knight Rises (2012).

Nadat Veronica afgelopen weekend de eerste twee delen uit de DC-reeks van Christopher Nolan uitzond, is vanavond The Dark Knight Rises aan de beurt. Acht jaar na de gebeurtenissen in The Dark Knight (2008) vinden we Gotham in een tijd van rust. Dit is te wijten aan Batman (Christian Bale) die de schuld op zich neemt voor de moord op Harvey Dent. Er is echter een nieuwe schurk genaamd Bane (Tom Hardy) aangekomen en hij heeft als doel de stad over te nemen en de waarheid te onthullen achter wie Harvey Dent werkelijk was.

De superheldenfilm is geregisseerd door Christopher Nolan en werd in 2013 genomineerd voor een BAFTA. The Dark Knight Rises staat met zijn hoge score op plaats 54 in de Top 100 beste films ooit.

Bekijk hier de trailer van The Dark Knight Rises:

The Dark Knight Rises is vanavond om 20:00 uur te zien op Veronica. De film is daarnaast nu ook te zien op Netflix, Amazon Prime Video en via Pathé Thuis.

Heb je The Dark Knight Rises al gezien? Bekijk dan het overzicht van alle films op tv. Op deze pagina vind je alle tv-filmtips voor de komende week.

Beeld: Still 'The Dark Knight Rises' via TMDb

  Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Televisie FilmsThe Dark Knight Rises (2012)

Lees ook:

Meer televisie

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws