Opnames Netflix-film 'The Adam Project' van start: Ryan Reynolds deelt eerste setfoto's

Opnames Netflix-film 'The Adam Project' van start: Ryan Reynolds deelt eerste setfoto's
30 november 2020 om 09:08

Ryan Reynolds plaatst twee eerste setfoto's online van de nieuwste Netflix-film The Adam Project. Hiermee kondigt de acteur de start aan van de opnames en geeft hij alvast een eerste kijkje in de sciencefictionfilm.

In de Netflix-film reist het personage van Reynolds naar het verleden om zichzelf als 13-jarige te vinden. Eenmaal samen met zijn jongere zelf gaan ze op zoek naar hun vader. Vorige week werd bekend dat niemand minder dan Mark Ruffalo gecast is als de vader van Reynolds.

Op de setfoto's van Reynolds zien we hoe hij met een jonge jongen (Walker Scobell) door de bossen loopt. Dit is hij samen met de jongere versie van zichzelf. Ook zien we de acteur samen met regisseur Shawn Levy terwijl ze de coronamaatregelen opvolgen en mondkapjes dragen. Opvallend is hier het bebloede shirt van Reynolds, waardoor we het idee krijgen dat het tijdreizen de acteur niet heel goed afgaat in The Adam Project.

Afbeelding 'The Adam Project' via Ryan Reynolds op Twitter
Afbeelding 'The Adam Project' via Ryan Reynolds op Twitter

Eerder werd al bekend dat ook Jennifer Garner en Zoe Saldana te zien zijn in de tijdreisfilm. Garner kruipt in de huid van de moeder van de 13-jarige jongen en Saldana neemt de rol van Reynolds vrouw op zich, tevens een gevechtspiloot.

Wanneer The Adam Project op Netflix verschijnt, is nog niet bekend.

The Adam Project
Een man reist terug in de tijd om hulp te krijgen van zijn 13-jarige zelf. Samen komen ze hun overleden vader tegen...

Beeld: Still 'The Hitman's Bodyguard' via TMDb
Tekst: Bron

Meer over:

Celebrities Films Video on demand NetflixThe Adam Project

Lees ook:

Meer Netflix

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws