Spannende teaser van Zweedse Netflix-thriller 'Red Dot' nu te zien

Spannende teaser van Zweedse Netflix-thriller 'Red Dot' nu te zien
30 november 2020 om 09:51

Als een koppel tijdens een skitrektocht in de besneeuwde wildernis wordt geconfronteerd met een onbekende schutter, moeten ze vluchten voor hun leven. Netflix deelt zojuist een bloedstollende teaser van de Zweedse actiethriller Red Dot (2021).

In de eerste teaser is te zien hoe David (Anastasios Soulis) en Nadja (Nanna Blondell) genieten van hun trip. Tot ze 's nachts in hun tent liggen, want ineens verschijnt er een rode stip die hen doet geloven dat er een schutter op ze richt. Op deze prachtige sneeuwvlakte zijn de twee niet veilig…

Bekijk hier de officiële teaser van Red Dot:

De Zweedse Netflix-film is geregisseerd door Alain Darborg, die eerder een aantal afleveringen van de serie Alex (2017– ) regisseerde. Hoofdrolspeelster Blondell kennen we door haar rollen in Sommarstället (2013) en Hassel (2017– ). Volgend jaar is ze ook te zien in Marvel-film Black Widow (2021).

Red Dot verschijnt 11 februari 2021 op Netflix. Voor een compleet overzicht van alle films en series die dit jaar nog op de streamingdienst verschijnen, kun je hier terecht.

Red Dot (2021)
Een stel maakt een skitrektocht om hun huwelijk nieuw leven in te blazen, maar moet in de meedogenloze wildernis vluchten voor hun leven voor een onbekende schutter.

Beeld: Still 'Red Dot' via Netflix/YouTube
Tekst: Bron

Meer over:

Video on demand Films Netflix Video'sRed Dot (2021)

Lees ook:

Meer Netflix

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws