Vanavond op tv: de eindstrijd in 'Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 2'

Vanavond op tv: de eindstrijd in 'Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 2'
30 november 2020 om 10:37

Naast ons overzicht van films op tv lichten we regelmatig de beste film op tv voor je uit, zodat het kiezen van een film nog makkelijker wordt. Vanavond is onze tv-filmtip de laatste film in de populaire Harry Potter-reeks: Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 2 (2011).

Harry (Daniel Radcliffe), Ron (Rupert Grint) en Hermelien (Emma Watson) gaan door met hun zoektocht naar het vinden en vernietigen van Voldemorts (Ralph Fiennes) drie overgebleven Horcruxen, de magische voorwerpen die verantwoordelijk zijn voor zijn onsterfelijkheid. Maar als de mystieke Deathly Hallows aan het licht komen en Voldemort erachter komt wat hun missie is, begint de grote strijd tussen Harry en Voldemort.

Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 2 was zo'n succes dat deze in 2012 werd genomineerd voor maar liefst drie Oscars. Helaas won de film er geen. De magische franchise eindigde niet na dit achtste deel, maar ging verder met Fantastic Beasts and Where to Find Them (2016).

Bekijk hier de trailer van Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 2:

Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 2 is vanavond om 20:30 uur te zien op Net 5. De film is daarnaast nu ook te zien op Amazon Prime Video en via Pathé Thuis.

Heb je Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 2 al gezien? Bekijk dan het overzicht van alle films op tv. Op deze pagina vind je alle tv-filmtips van deze week.

  Volg ons op Google Nieuws

Beeld: Still 'Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 2' via TMDb

Meer over:

Televisie FilmsHarry Potter and the Deathly Hallows: Part 2 (2011)

Lees ook:

Meer televisie

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws