Opnames van DC-serie 'The Flash' seizoen 7 stilgelegd na coronabesmetting op de set

Opnames van DC-serie 'The Flash' seizoen 7 stilgelegd na coronabesmetting op de set
30 november 2020 om 11:49

De opnames van het zevende seizoen van The Flash (2014– ) zijn stilgelegd. Een crewlid bleek besmet te zijn met het coronavirus, waardoor de productie uit voorzorg voor verdere besmettingen de opnames staakt.

In de studio van Warner Bros. worden strenge maatregelen gehanteerd om zo veilig mogelijk te werken tijdens de pandemie. Vandaar dat het coronavirus bij dit ene crewlid zo snel is vastgesteld, en er nu goed op gereageerd kan worden. Er wordt momenteel contactonderzoek gedaan om na te gaan wie het betreffende crewlid mogelijk besmet zou kunnen hebben.

De opnames van seizoen 7 van de DC-serie zouden eigenlijk al 1 oktober starten, maar werden toen tijdelijk uitgesteld doordat iedereen eerst uitvoerig getest moest worden. Op 9 oktober kon de cast en crew eindelijk van start, maar nu ruim een maand later heeft corona toch de set bereikt. De opnames zullen minimaal tot mei 2021 duren, of ze deze planning nu nog halen, is onduidelijk.

Meerdere producties kwamen de afgelopen maanden stil te liggen wegens het virus. Zo moest eerder ook Netflix-serie The Witcher (2019– ) de opnames van seizoen 2 staken na vier positieve coronatesten. Ook de opnames van Riverdale (2017– ) moesten meerdere keren worden stilgelegd.

Seizoen 1 tot en met 6 van The Flash zijn nu te zien op Netflix. Wanneer seizoen 7 verschijnt, is nog niet bekend.

The Flash (2014– )
7.7
Wanneer een ramp met een deeltjesversneller een vernietigende storm veroorzaakt wordt forensisch onderzoeker Barry Allen (Grant Gustin) geraakt door bliksem en belandt hij in een coma.

Beeld: Still 'The Flash' via TMDb
Tekst: Bron

Meer over:

Series Algemeen Video on demand NetflixThe Flash (2014– )

Lees ook:

Meer Netflix

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws