Vanavond op tv: Julia Roberts en Owen Wilson in Oscargenomineerde dramafilm 'Wonder'

Vanavond op tv: Julia Roberts en Owen Wilson in Oscargenomineerde dramafilm 'Wonder'
4 december 2020 om 13:26

Naast ons overzicht van films op tv lichten we regelmatig de beste film op tv voor je uit, zodat het kiezen van een film nog makkelijker wordt. Vanavond is onze tv-filmtip het drama Wonder (2017) met Owen Wilson en Julia Roberts in de hoofdrol.

August "Auggie" Pullman (Jacob Tremblay) is een 10-jarige jongen die samenwoont met zijn moeder Isabel (Julia Roberts), vader Nate (Owen Wilson), oudere zus Olivia (Izabela Vidovic), en hond Daisy. Hij heeft een zeldzame medische gezichtsmisvorming en heeft als gevolg daarvan 27 verschillende operaties ondergaan. Auggie heeft thuis les gehad, maar nu hij de vijfde klas nadert, besluiten zijn ouders hem in te schrijven bij Beecher Prep, een privéschool.

Wonder is gebaseerd op de gelijknamige roman van R.J. Palacio en werd in 2018 genomineerd voor een Oscar voor beste make-up. De dramafilm is geregisseerd door Stephen Chbosky.

Bekijk hier de trailer van Wonder:

Wonder is vanavond om 20:30 uur te zien op Net 5. De film is daarnaast nu ook te zien via Pathé Thuis.

Heb je Wonder al gezien? Bekijk dan het overzicht van alle films op tv. Op deze pagina vind je alle tv-filmtips van deze week.

Wonder (2017)
8.0
August Pullman (Jacob Tremblay) is geboren met afwijkingen aan zijn gezicht. Bang om er niet geaccepteerd te worden hebben zijn ouders (Julia Roberts en Owen Wilson) hem nooit naar een reguliere school gestuurd.

  Volg ons op Google Nieuws

Beeld: Still 'Wonder' via TMDb

Meer over:

Televisie FilmsWonder (2017)

Lees ook:

Meer televisie

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws