Opnames van Netflix-film 'Spiderhead' met Chris Hemsworth gestart

Opnames van Netflix-film 'Spiderhead' met Chris Hemsworth gestart
4 december 2020 om 12:58

Op Instagram maakt Chris Hemsworth bekend dat hij zich weer op een filmset bevindt. De opnames van zijn nieuwste film, een Netflix Original getiteld Spiderhead, zijn namelijk begonnen.

Op de foto die de Thor-acteur plaatst, is hij samen te zien met regisseur Joseph Kosinski en acteur Miles Teller, die ook een rol heeft in de Netflix-film. "Goed om terug op de set te zijn," zo schrijft Hemsworth.

Er is nog enkele verwarring over de titel van de mysterieuze sciencefictionfilm, zo noemt Hemsworth het nu Escape from Spiderhead terwijl deze eerder als Spiderhead werd aangekondigd. Ongetwijfeld brengt Netflix meer duidelijkheid in de zaak zodra ze de eerste foto's naar buiten brengen.

Spiderhead is een adaptatie van het korte verhaal van George Saunders en gaat over een nabije toekomst waarin twee veroordeelden in een voorziening wonen dat gerund wordt door een dokter. Deze dokter voert experimenten uit op de gevangenen met zware drugs die de emoties aantasten. De veroordeelden stemmen in met de situatie, in ruil voor een vermindering van hun celstraf. Maar na de proeven gaan ze zelf op onderzoek uit.

Naast Hemsworth en Teller is ook Jurnee Smollett gecast voor de Original. Wanneer deze op Netflix verschijnt is nu nog niet bekend. Ook is het nog onduidelijk hoelang de opnames zullen duren.

Spiderhead
In de nabije toekomst krijgen veroordeelden de kans om zich vrijwillig als medisch subject in te zetten in de hoop hun straf te verkorten.

Beeld: Still 'Extraction' via Jasin Boland / Netflix
Tekst: Bron

Meer over:

Celebrities Films Video on demand NetflixSpiderhead

Lees ook:

Meer Netflix

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws