'Fear the Walking Dead' verlengd met een zevende seizoen

'Fear the Walking Dead' verlengd met een zevende seizoen
4 december 2020 om 13:57

Amerikaanse zender AMC heeft spin-offserie Fear the Walking Dead (2015– ) verlengd met een zevende seizoen. Het nieuws werd donderdagavond bekendgemaakt op het Twitteraccount van de serie.

Seizoen 6 van de prequelserie van The Walking Dead (2010– ) ging in oktober in première in de VS en heeft nu ongeveer de helft van de afleveringen uitgezonden. Wanneer dit zesde seizoen ook in Nederland op Amazon Prime Video verschijnt, is nog niet bekend.

In de spin-offserie worden de hoofdrollen gespeeld door Lennie James, Alycia Debnam-Carey, Colman Domingo, Danay Garcia, Garret Dillahunt, Maggie Grace, Jenna Elfman, Alexa Nisenson, Austin Amelio, Ruben Blades en Karen David.

Terwijl Fear the Walking Dead wordt verlengd met een nieuw seizoen, loopt het een stuk slechter af met The Walking Dead. De originele serie zal na seizoen 11 namelijk stoppen. Het tiende seizoen is sinds deze week te zien op Netflix.

Seizoen 1 tot en met 5 van Fear the Walking Dead zijn nu te zien op Amazon Prime Video.

Fear the Walking Dead (2015– )
6.9
'Fear The Walking Dead' is een spin-off en prequel van de serie The Walking Dead. De serie volgt een disfunctionele familie in het begin van de zombie-apocalyps in Los Angele bestaande uit Madison Clark, een begeleidingsadviseur op de middelbare school, haar vriend Travis Manawa, een leraar Engels, haar dochter Alicia en drugsverslaafde zoon Nick.

  Volg ons op Google Nieuws

Beeld: Still 'Fear the Walking Dead' via TMDb
Tekst: Bron

Meer over:

Video on demand Series Amazon Prime VideoFear the Walking Dead (2015– )

Lees ook:

Meer Amazon Prime Video

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws