Amazon Prime Video maakt releasedatum bekend van 'Sylvie's Love' met Tessa Thompson

Amazon Prime Video maakt releasedatum bekend van 'Sylvie's Love' met Tessa Thompson
1 december 2020 om 17:26

Amazon Prime Video kondigt zojuist de releasedatum aan van Sylvie's Love (2020), de gloednieuwe Original van de streamingdienst. Op 23 december gaat het romantische drama in première.

Sylvie's Love vertelt het verhaal van een knappe, jonge vrouw die een saxofonist ontmoet in haar vaders platenzaak in het Harlem van de jaren '50. Er ontstaat een liefde tussen de twee die hun levens drastisch verandert. De twee hoofdrollen worden gespeeld door Tessa Thompson, bekend door haar rol als Valkyrie in Thor: Ragnarok (2017) en als Charlotte in Westworld (2016– ); en door Nnamdi Asomugha, bekend van films als Hello, My Name Is Doris (2015) en Crown Heights (2017).

Bekijk hier de trailer van Sylvie's Love:

De film is geschreven en geregisseerd door Eugene Ashe. Thompson werkte daarnaast ook mee aan de Amazon Original als uitvoerend producent. Sylvie's Love is vanaf 23 december te zien op Amazon Prime Video. Voor een compleet overzicht van alle films en series die deze maand op de streamingdienst verschijnen, kun je hier terecht.

Sylvie's Love (2020)
6.7
In het jaar 1957 streeft Sylvie een carrière na als televisieproducente. In de zomer ontmoet ze de saxofonist Robert en de twee worden verliefd.

  Volg ons op Google Nieuws

Beeld: Still 'Sylvie's Love' via Bobbery Amsterdam
Tekst: Bobbery Amsterdam

Meer over:

Video on demand Films Amazon Prime VideoSylvie's Love (2020)

Lees ook:

Meer Amazon Prime Video

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws