De spanningen lopen hoog op in de nieuwste en laatste trailer van 'Vikings'

De spanningen lopen hoog op in de nieuwste en laatste trailer van 'Vikings'
3 december 2020 om 08:43

Het einde van de Vikingen lijkt nabij. Niet alleen in de nieuwe trailer van Vikings (2013–2020), maar ook omdat het de allerlaatste trailer is van de avonturenserie. De laatste 10 afleveringen van seizoen 6 zijn binnenkort te zien.

De eerste vijf seizoenen van de serie zijn te zien op Netflix, en ook de eerste helft van het 6e seizoen verscheen al eerder. Met deze 10 nieuwe afleveringen wordt ook dat seizoen officieel afgesloten. Kijk de trailer de laatste afleveringen hier:

Aan het einde van de eerste helft van seizoen 6 werd Bjorn verraden en voor dood achtergelaten. Ondertussen probeert Ivar, hongerig naar macht, zijn positie te behouden en zijn controle te vergroten. Uit bovenstaande trailer blijkt echter dat Bjorn helemaal niet dood is, en dat hij zich ook niet zomaar neerlegt bij gedane zaken.

Producent en showrunner Michael Hirst heeft zin in de grote finale:

Ons monumentale Vikingverhaal komt tot zijn einde, maar we sluiten spectaculair af. Tussen de laatste afleveringen zitten een paar van mijn favorieten. Bereid je voor op verrassingen, sensatie en op zijn tijd wat ontroering.

Vikings (2013–2020)
8.5
Het einde van de 8e eeuw, aan het begin van het tijdperk van de Vikingen. In 'Vikings' wordt het verhaal verteld van Ragnar Lothbrok, een vikingkrijger en boer die niets liever doet dan ontdekken en plunderen op zee.

De laatste afleveringen van het zesde seizoen van Vikings verschijnen in de Verenigde Staten op 30 december. Vanaf wanneer de afsluiting van de serie in Nederland te zien zal zijn is nog niet bekend.

  Volg ons op Google Nieuws

Beeld: Still 'Vikings' via TMDb
Tekst: Bron

Meer over:

Video on demand SeriesVikings (2013–2020)

Lees ook:

Meer video on demand

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws