Nieuw op Netflix: Braziliaanse kerstkomedie 'Tudo Bem No Natal Que Vem'

Nieuw op Netflix: Braziliaanse kerstkomedie 'Tudo Bem No Natal Que Vem'
3 december 2020 om 08:02

Netflix voegt vandaag een gloednieuwe Original-film toe: de Braziliaanse kerstkomedie Tudo Bem No Natal Que Vem (2020), over een man die de gevolgen van zijn eigen daden onder ogen moet zien.

Nadat Jorge ongelukkig ten val komt tijdens kerstavond, krijgt hij een black-out en wordt hij een jaar later wakker. De man die een hekel heeft aan kerst, merkt dat hij vastzit in een cirkel waardoor hij keer op keer kerstavond herbeleeft.

Helaas is er geen trailer van Tudo Bem No Natal Que Vem met Nederlandse ondertiteling. Hieronder is de origineel gesproken versie te zien. Voor de Engelse (nagesynchroniseerde) trailer kun je hier terecht.

De kerstkomedie is geregisseerd door de Braziliaanse regisseur Roberto Santucci. De hoofdrollen worden vertolkt door Leandro Hassum, Arianne Botelho, Louise Cardoso, José Rubens Chachá en Rodrigo Fagundes.

Tudo Bem No Natal Que Vem is nu te zien op Netflix. Voor een compleet overzicht van alle nieuwe films en series op de streamingdienst kun je terecht op onze pagina Nieuw op Netflix.

Tudo Bem No Natal Que Vem (2020)
6.7
Na een zeer vervelende val te hebben gemaakt op kerstavond, krijgt Jorge, die een hekel heeft aan de kerstdagen, een black-out en wordt een jaar later wakker, zonder herinnering aan het jaar dat voorbij is.

Beeld: Still 'Tudo Bem No Natal Que Vem' via Desiree Do Valle / Netflix

Meer over:

Films Video on demand Netflix Netflix-tips VOD-tipsTudo Bem No Natal Que Vem (2020)

Lees ook:

Meer Netflix

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws