Gal Gadot heeft de hoofdrol in nieuwe spionagethriller 'Heart of Stone'

Gal Gadot heeft de hoofdrol in nieuwe spionagethriller 'Heart of Stone'
3 december 2020 om 11:34

Gal Gadot heeft de hoofdrol in de nieuwe thriller Heart of Stone. Dat schrijft de Hollywood Reporter. De film is mogelijk het eerste deel van wat een serie of een franchise zal worden. Tom Harper zal Heart of Stone regisseren

Het script van de nieuwe film wordt geschreven door Greg Rucka, die we kennen van Netflix-film The Old Guard (2020), en Allison Schroerder. De productie ligt bij David Ellison, Dana Goldberg en Don Granger, maar via haar productiebedrijf Pilot Wave zal Gadot zelf ook meedraaien als producent. Ook The Aeronauts (2019)-regisseur Harper is van de partij.

Skydance Media wil met Heart of Stone een actiefranchise opzetten in de categorie Mission: Impossible (1996) en James Bond, en daar dan een vrouwelijke draai aan geven. Dat Wonder Woman Gadot zich tot dat idee aangetrokken voelt, zal voor niemand een verrassing zijn.

Over de inhoud of de rest van de cast Heart of Stone is verder nog maar weinig bekend. Ook laat Skydance weten nog niet besloten te hebben of de film een bioscooprelease gaat krijgen of meteen on demand te zien zal zijn.

Op Heart of Stone moeten we dus nog even wachten, maar niet getreurd! Gal Gadot is vanaf 16 december in de bioscoop te bewonderen in Wonder Woman 1984 (2020).

Wonder Woman 1984 (2020)
5.4
We maken een sprong naar de jaren 80 voor Wonder Womans volgende avontuur waarin ze tegenover twee geheel nieuwe vijanden staat:

  Volg ons op Google Nieuws

Beeld: Still 'Wonder Woman 1984' via TMDb
Tekst: Bron

Meer over:

Celebrities FilmsHeart of Stone

Lees ook:

Meer celebrities

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws