Netflix deelt trailer en releasedatum van 'The Dig' met Ralph Fiennes en Carey Mulligan

Netflix deelt trailer en releasedatum van 'The Dig' met Ralph Fiennes en Carey Mulligan
3 december 2020 om 10:48

Netflix deelt zojuist de eerste trailer van de biografische komediefilm The Dig (2021) met Carey Mulligan en Ralph Fiennes. De film is gebaseerd op een waargebeurd verhaal en speelt zich af op een landgoed in Engeland, aan de vooravond van de Tweede Wereldoorlog. The Dig verschijnt in januari.

Vlak voordat Europa uitbarst in oorlog huurt een rijke weduwe, gespeeld door Mulligan, een amateurarcheoloog (Fiennes) in, om de grafheuvels op haar landgoed te onderzoeken. Als ze een bijzondere ontdekking doen over het verleden van Engeland, gaat iedereen zich bemoeien met wat er nog meer in de aarde verborgen zou kunnen liggen. En dat terwijl de oorlogsdreiging als een zwaard van Damocles boven hen hangt. Kijk de trailer hier:

Naast Fiennes en Mulligan spelen ook Lily James, Johnny Flynn, Ben Chaplin en Ken Scott een hoofdrol in The Dig. De film is geregisseerd door Simon Stone. Stone maakte eerder onder andere de dramafilm The Daughter (2015).

The Dig (2021)
6.9
Vlak voordat de oorlog uitbreekt in Europa, huurt een rijke weduwe (Carey Mulligan) een amateurarcheoloog (Ralph Fiennes) in om de grafheuvels op haar landgoed te onderzoeken.

The Dig is vanaf 29 januari 2021 te zien op Netflix. Het volledige aanbod van Netflix vind je hier.

Beeld: Still 'The Dig' via TMDb
Tekst: Netflix

Meer over:

Video on demand Films Netflix Video'sThe Dig (2021)

Lees ook:

Meer Netflix

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws