Vanavond op tv: Robert De Niro en Anne Hathaway in 'The Intern'

Vanavond op tv: Robert De Niro en Anne Hathaway in 'The Intern'

Naast ons overzicht van films op tv lichten we regelmatig de beste film op tv voor je uit, zodat het kiezen van een film nog makkelijker wordt. Vanavond is onze tv-filmtip het komediedrama The Intern (2015).

Een gepensioneerde 70-jarige weduwnaar, Ben (gespeeld door Robert De Niro), verveelt zich met het gepensioneerde leven. Hij solliciteert als senior stagiair bij een online fashion retailer en krijgt de functie. De oprichter van het bedrijf is Jules Ostin (Anne Hathaway), een onvermoeibare, gedreven, veeleisende, dynamische workaholic. Ben wordt tot stagiair gemaakt, maar enkel voor de veelzijdigheid van haar bedrijf op papier; ze is niet van plan om hem echt werk te geven. Ben blijkt echter heel nuttig te zijn en meer dan dat, een bron van steun en wijsheid.

The Intern is geregisseerd door Nancy Meyers, die ook films als The Parent Trap (1998), It's Complicated (2009) en The Holiday (2006) op haar naam heeft staan.

Bekijk hier de trailer van The Intern:

The Intern is vanavond om 20:30 uur te zien op Net 5. De film is daarnaast nu ook te zien op Netflix en via Pathé Thuis.

Heb je The Intern al gezien? Bekijk dan het overzicht van alle films op tv. Op deze pagina vind je alle tv-filmtips van deze week.

The Intern (2015)
7.1
Een 70-jarige weduwnaar (Robert de Niro) ontdekt dat met pensioen zijn helemaal niet zaligmakend is. Hij grijpt zijn kans om weer mee te kunnen doen en een doel te hebben in zijn leven.
Beeld: Still 'The Intern' via TMDb

  Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Televisie FilmsThe Intern (2015)

Meer televisie

Meer televisie

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws