Nieuwe streamingdienst discovery+ vanaf januari in Nederland beschikbaar

Nieuwe streamingdienst discovery+ vanaf januari in Nederland beschikbaar
3 december 2020 om 12:42

Nederland is in januari een streamingdienst rijker. Discovery kondigt wereldwijd de lancering aan van discovery+, "dé streamingdienst voor real-life entertainment." In Nederland wordt de dienst op 4 januari beschikbaar gemaakt en kan iedereen voor €3,99 per maand een abonnement afsluiten.

Op de streamingdienst zullen dus vooral realityprogramma's te zien zijn, zoals Gold Rush (2011– ), 90 Day Fiancé, Six Degrees with Mike Rowe, American Detective with Joe Kenda en Mysterious Planet. Ook biedt de dienst Nederlandstalige series aan, zoals Bevallen met Bobbi en Fitness Diaries. Speciaal voor discovery+ zal Bobbi Eden ook Original-content maken, waaronder Original Sex Tape.

Dat wat we nu kennen als Dplay gaat in januari op in discovery+. Abonnementen van Dplay worden automatisch omgezet naar een abonnement op discovery+. Niet alleen in Nederland wordt discovery+ gelanceerd, ook in de VS en in 25 andere landen maken ze hun intrede, waaronder in India, het VK en Ierland.

Wij zijn blij dat we de lancering van discovery+ nu kunnen aankondigen in Nederland. Met onze vernieuwde streamingsdienst spelen we in op de snel veranderende vraag van consumenten, die onze programma's niet willen missen en willen bekijken op een apparaat naar keuze. Zeker nu we nog meer mooie series kunnen bieden uit binnen- en buitenland.

Susanne Aigner, GM Discovery GSA & Benelux

  Volg ons op Google Nieuws

Discovery Benelux

Meer over:

Algemeen Video on demand

Lees ook:

Meer video on demand

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws