Netflix brengt trailer uit voor nieuwe romantische komedie 'Love Wedding Repeat'

Netflix brengt trailer uit voor nieuwe romantische komedie 'Love Wedding Repeat'
1 april 2020 om 15:51

Netflix toont via Youtube de eerste trailer voor de nieuwe romantische komedie Love Wedding Repeat (2020), met Sam Claflin en Olivia Munn in de hoofdrol. Bekijk de trailer hieronder.

In deze vernieuwende romantische komedie over de kracht van het toeval ontvouwen zich alternatieve versies van dezelfde bruiloft terwijl Jack (Sam Claflin) ervoor probeert te zorgen dat zijn zus de perfecte trouwdag heeft. Hij zal hierbij om moeten gaan met een boze ex-vriendin, een ongenode gast met een geheim, een misplaatst slaapmiddel en een onverwacht herenigen met het meisje van zijn dromen, Dina (Olivia Munn). Als het hem lukt, vindt Jack misschien zelf ook wel geluk…

Love Wedding Repeat (2020)
5.5
Allerlei versies van dezelfde dag ontvouwen zich terwijl Jack moet zien om te gaan met lastige gasten, losbandige chaos en mogelijke romances op de bruiloft van zijn zus.

Naast Claflin en Munn − die de hoofdrollen op zich nemen − zijn in de film onder meer Eleanor Tomlinson, Joel Fry, Tim Key, Aisling Bea, Jack Farthing, Allan Mustafa en Freida Pinto te zien.

Love Wedding Repeat is vanaf 10 april te zien op Netflix. Bekijk al het nieuwe aanbod dat nu al op Netflix te zien is via: Nieuw op Netflix.

  Volg ons op Google Nieuws

Beeld: Netflix

Meer over:

Video on demand Films Netflix Video'sLove Wedding Repeat (2020)

Reacties


Meer nieuws


Bekijk alle nieuwsberichten