Netflix voegt vandaag 50+ films toe: dit zijn de 15 beste

Netflix voegt vandaag 50+ films toe: dit zijn de 15 beste
1 april 2020 om 10:56
1 april 2020 om 12:05

We weten dat Netflix altijd gul is aan het begin van de maand, maar aan het begin van april lijkt het streamingplatform in Nederland wel heel erg gul. Netflix voegt vandaag meer dan 50 films – inmiddels zelf meer dan 80 films – aan het platform toe.

Om de keuze voor jou als bankzitter in bange tijden nóg makkelijker te maken, lichten we hieronder de 15 beste films uit die vandaag zijn toegevoegd. Het complete nieuwe aanbod op Netflix vind je via: Nieuw op Netflix.

De lijst betstaat uit heruitgebrachte films op het platform, maar ook uit nieuwe films die nog nooit eerder op Netflix te zien zijn geweest. Onder meer zijn er weer een aantal animatiefilms van Studio Ghibli toegevoegd.

 1. 8.5
  Kijk op Netflix • Vanaf jongs af aan, toen ze nog lerende goochelaars waren, zijn Robert Angier (Hugh Jackman) en Alfred Borden (Christian Bale) elkaars concurrenten.
 2. 8.2
  Kijk op Netflix • Een gepensioneerde staalarbeider en voormalig bokser (Nick Nolte) heeft een groot alcohol probleem. Dit heeft er onder meer voor gezorgd dat zijn gezin uiteen is gevallen.
 3. 8.2
  Kijk op Netflix • Sophie is achttien en werkt zich te pletter in de hoedenwinkel die haar vader ooit bezat. Op een uitje naar de stad loopt Sophie de mysterieuze tovenaar Howl tegen het lijf.
 4. 8.0
  Kijk op Netflix • Een 5-jarige Indiase jongen raakt verdwaald in de straten van Calcutta, ver van huis. Hij overleeft verschillende uitdagingen waarna hij geadopteerd wordt door een stel in Australië.
 5. 8.0
  Kijk op Netflix • Marley richt zich op Robert Nesta Marley, oftewel Bob Marley. Hij is een icoon van de twintigste eeuw, muzikant met een boodschap en bekend over heel de wereld.
 6. 7.9
  Kijk op Netflix • Whisper of the Heart gaat over een jong meisje, Shizuku. Als er iets is dat Shizuku graag doet, is het lezen.
 7. 7.8
  Kijk op Netflix • The Wind Rises geeft een kijk op het leven van de visionaire vliegtuigingenieur Jiro Horikoshi. Jiro droomt ervan piloot te worden.
 8. 7.7
  Kijk op Netflix • Op jonge leeftijd verliest de introverte Anna haar ouders en wordt ze geadopteerd. Wanneer haar astma verslechtert stuurt Anna's adoptiemoeder haar naar een gezin, de Oiwa's, die in een klein dorpje dicht bij de zee wonen.
 9. 7.7
  Kijk op Netflix • De vijfjarige Sosuke woont in een klein dorp hoog op een berg uitkijkend over de zee. Op een dag ziet hij in het water een goudvis met een meisjesgezichtje.
 10. 7.7
  Kijk op Netflix • Het leven van een klein meisje van negen jaar staat helemaal in het teken van school en volwassen worden. Zo heeft haar moeder het voor haar uitgestippeld in een ‘levensplan’.
 11. 7.6
  Kijk op Netflix • De idealistische FBI agent Kate (Emily Blunt) wordt uitgekozen door elite taskforce-ambtenaar Matt Graves (Josh Brolin) om te helpen bij de escalerende oorlog tegen drugs.
 12. 7.6
  Kijk op Netflix • Het waargebeurde verhaal van een familie die de tsunami van 2004 meemaakt. Maria (Naomi Watts) en Henry (Ewan McGregor) gaan tijdens de kerstvakantie naar Thailand, waar zij samen met hun drie zoontjes genieten van dit tropische paradijs.
 13. 7.5
  Kijk op Netflix • Een getalenteerde honkbalspeler die al heel wat heeft meegemaakt, gaat als 35-jarig 'groentje' aan de slag om een slecht presterend team er weer bovenop te krijgen.
 14. 7.4
  Kijk op Netflix • Dan (Mark Ruffalo) is ten einde raad na zijn ontslag van zijn functie als top muziekproducent. Wanneer hij Gretta (Keira Knightley) hoort zingen raakt hij geïnspireerd.
 15. 7.4
  Kijk op Netflix • Het leven lijkt perfect voor John Brennan. Totdat zijn vrouw Lara opgepakt wordt voor een gruwelijke moord die ze niet heeft gepleegd.

Bekijk al het nieuwe aanbod dat op Netflix te zien is via: Nieuw op Netflix.

  Volg ons op Google Nieuws

Meer over:

Films Video on demand Netflix

Reacties


Meer nieuws


Bekijk alle nieuwsberichten