Trailer voor rampenfilm 'Greenland' met Gerard Butler uitgebracht

Trailer voor rampenfilm 'Greenland' met Gerard Butler uitgebracht
1 april 2020 om 09:56
21 april 2020 om 13:39

De eerste trailer voor een aankomende rampfilm met Gerard Butler in de hoofdrol, Greenland (2020), is op YouTube uitgebracht. Morena Baccarin, Scott Glenn, Andrew Bachelor en David Denman zijn ook gecast in de aankomende film die in de zomer zal worden uitgebracht.

In Greenland worstelt een familie om te overleven als een komeet op de aarde toeraast. John Garrity (Gerard Butler), zijn gescheiden vrouw Allison (Morena Baccarin) en zoon Nathan beginnen aan een gevaarlijke reis naar hun enige hoop op veiligheid.

Greenland (2020)
Wanneer een naderende wereldwijde catastrofe de mensheid dreigt te vernietigen heeft John Garty (Gerard Butler) slechts vier dagen tijd om zijn gezin in veiligheid te brengen.

Terwijl verschillende steden al geraakt worden door fragmenten van de komeet, ervaart de familie het beste en het slechtste wat de mensheid te bieden heeft, terwijl ze strijden tegen de groeiende paniek en wetteloosheid om hen heen. Nu het aftellen naar de wereldwijde apocalyps bijna ten einde komt, is hun laatste kans een wanhopige vlucht naar een mogelijke veilige haven.

De laatst rol in een grote speelfilm van Butler was in Angel Has Fallen (2019) (zie afbeelding bovenaan). Greenland heeft momenteel een releasedatum in de Verengide Staten staan in juni 2020 en een release in het Verenigd Koninkrijk in augustus, maar door de huidige wereldwijde situatie kan het zijn dat de film wordt uitgesteld.

  Volg ons op Google Nieuws

Beeld: Still uit 'Angel has Fallen' via TMDb

Meer over:

Video's FilmsGreenland (2020)

Reacties


Meer nieuws


Bekijk alle nieuwsberichten