Vanavond op tv: misdaadkomedie 'Logan Lucky' met Channing Tatum, Adam Driver en Daniel Craig

Vanavond op tv: misdaadkomedie 'Logan Lucky' met Channing Tatum, Adam Driver en Daniel Craig
14 december 2020 om 12:14

Naast ons overzicht van films op tv lichten we regelmatig de beste film op tv voor je uit, zodat het kiezen van een film nog makkelijker wordt. Vanavond is onze tv-filmtip de misdaadkomedie Logan Lucky (2017).

Wanneer Jimmy Logan (Channing Tatum) wordt ontslagen, overtuigt hij zijn broer Clyde (Adam Driver) en zus Mellie (Riley Keough) om hem te helpen de Charlotte Motor Speedway te beroven tijdens een NASCAR race. Maar ze zullen de hulp nodig hebben van Joe Bang (Daniel Craig), een veroordeelde kluizenkraker die op dit vast zit in de gevangenis. Het enige wat ze hoeven te doen is Joe te bevrijden, de kluis van de racebaan op te blazen, weg te komen met het geld, Joe terug te brengen naar de gevangenis, en Jimmy op tijd naar de schoonheidswedstrijd van zijn dochter te krijgen. Wat kan er nou fout gaan?

Logan Lucky is geregisseerd door Steven Soderbergh, regisseur van films als Traffic (2000), Ocean's Eleven (2001) en Side Effects (2013). Naast de drie hoofdrolspelers zijn ook Katie Holmes, Seth MacFarlane, Riley Keough, Jim O'Heir en Farrah Mackenzie te zien in de misdaadkomedie.

Bekijk hier de trailer van Logan Lucky:

Logan Lucky is vanavond om 20:30 uur te zien op RTL7. De film is daarnaast nu ook te zien op Videoland via Pathé Thuis.

Heb je Logan Lucky al gezien? Bekijk dan het overzicht van alle films op tv. Op deze pagina vind je alle tv-filmtips van deze komende week.

Logan Lucky (2017)
7.0

Logan Lucky (2017)

komedie / misdaad • Steven Soderbergh
Met Channing Tatum en Adam Driver
Broers Jimmy en Clyde Logan proberen een vloek binnen de familie ongedaan te maken. Dit willen ze doen door een overval te plegen tijdens een NASCAR-race op Charlotte Motor Speedway.
Beeld: Still 'Logan Lucky' via TMDb

  Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Televisie FilmsLogan Lucky (2017)

Lees ook:

Meer televisie

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws