Tom Cruise woedend op 'Mission: Impossible 7'-crew voor het niet opvolgen van coronamaatregelen

Tom Cruise woedend op 'Mission: Impossible 7'-crew voor het niet opvolgen van coronamaatregelen
16 december 2020 om 09:02

Tom Cruise kreeg het aan de stok met een aantal crewleden op de set van Mission: Impossible 7 (2021). In een geluidsopname is te horen hoe de acteur schreeuwt tegen de crewleden die zich niet hielden aan de coronamaatregelen.

Twee crewleden zouden te dicht bij elkaar hebben gestaan terwijl ze samen naar een computerscherm keken. In een geluidsopname in handen van The Sun is te horen hoe Cruise hier absoluut niet van gediend is.

Wij zijn de gouden standaard. In Hollywood maken ze nu films omdat wij hebben laten zien hoe het moet. Omdat ze in ons geloven en wat we doen. Ik ben 's nachts aan de telefoon met elke verdomde studio, verzekeringsmaatschappijen, producenten; en ze kijken naar ons en gebruiken ons als voorbeeld om hun films te maken. We creëren duizenden banen, motherfuckers. Ik wil het nooit meer zien. Nooit meer.

Cruise benadrukt dat als hij dit nog een keer ziet, hij mensen zal ontslaan. De gehele geluidsopname is hier te beluisteren. In totaal schreeuwt de acteur zo'n tweeënhalve minuut tegen de crewleden en gebruikt hij vele scheldwoorden.

Dat de acteur geen zin heeft in nog meer vertraging is te begrijpen. De cast en crew van Mission: Impossible 7 moesten eerder de opnames staken in Venetië vanwege de uitbraak van het coronavirus. De releasedatum werd vervolgens uitgesteld van juni 2021 naar november 2021. In september huurde Cruise in Noorwegen daarom twee cruiseschepen in om nóg meer vertraging te voorkomen. Inmiddels staan de eerste grote stunts op beeld.

Beeld: Still 'Mission: Impossible - Fallout' via TMDb
Tekst: Bron

  Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Celebrities FilmsMission: Impossible 7 (2021)

Lees ook:

Meer celebrities

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws