Gerucht: 'Tiger King' krijgt nieuwe laatste aflevering

Gerucht: 'Tiger King' krijgt nieuwe laatste aflevering
6 april 2020 om 15:19

Tiger King (2020) is een grote hit voor Netflix. De waargebeurde serie die de voormalige dierentuineigenaar Joe Exotic Maldonado-Passage volgt, heeft sinds de lancering van Netflix de top van de kijkcijfers over de hele wereld bereikt en heeft duizenden tweets en memes gegenereerd. Hoewel de serie wordt omschreven als een gelimiteerde miniserie, zegt een van de personen die in de documentaire verschijnt dat Netflix nog een aflevering gaat vrijgeven.

Jeff Lowe, de man die nu eigenaar is van de dierentuin van Joe Exotic, onthult in een video dat er een achtste aflevering wordt gefilmd en uitgebracht gaat worden op Netflix. In de video zegt hij: "Netflix voegt nog een aflevering toe. Het zal volgende week op Netflix verschijnen. Ze gaan hier morgen filmen."

Aangezien de excentrieke Jeff Lowe dit meldt is het nog maar even afwachten of de aflevering er ook daadwerkelijk gaat komen. In de tussentijd raden we je aan om hieronder met Joe Exotic mee te zingen met 'I Saw a Tiger'!

Bekijk hier meer informatie over de serie:

Tiger King (2020)
7.6
Deze docuserie werpt een licht op fokprogramma's voor grote katachtigen in een bizarre onderwereld vol excentriekelingen die te gek zijn om te geloven.

  Volg ons op Google Nieuws

Beeld: Still 'Tiger King' via TMDb
Tekst: Bron

Meer over:

Video on demand Series Netflix Video'sTiger King (2020)

Reacties


Meer nieuws


Bekijk alle nieuwsberichten