Uitstel 'No Time to Die' leidt niet tot veranderingen in de film

Uitstel 'No Time to Die' leidt niet tot veranderingen in de film
6 april 2020 om 12:25

Uitstel van films door het coronavirus heeft ertoe geleid dat sommige fans zich afvragen of dit geen mogelijkheden biedt om nog door te werken aan films die eigenlijk al ‘af’ waren. No Time to Die-regisseur Cary Joji Fukunaga zegt echter dat Bond 25 al voltooid is en waarschijnlijk niet zal veranderen, ondanks de vertraging van de release.

No Time to Die (2020) was een van de eerste grote films die vertraagd werden door het coronavirus. Sommige aankomende films liggen nu stil en bij andere films wordt de postproductie vanuit huis gedaan. Toch antwoordde Fukunaga op een vraag van een fan op Instagram dat er niets meer zal veranderen. “Hoewel meer tijd mooi zou zijn geweest, hebben we onze potloden neer moeten leggen toen we het einde van de post-productie bereikten". Later voegde hij na een vervolgvraag over of er niet nog puntjes op de i gezet konden worden nog een extra uitleg toe.

Het korte antwoord is geld. En hoewel Bond een grote film is, moeten we toch de kosten en winsten tegenover elkaar zetten. En zoals bij alles kun je eindeloos sleutelen. De film is geweldig zoals hij is, hopelijk zijn jullie het daar mee eens als hij uitkomt.

Fukunaga’s uitspraken zijn logisch, want zeker met de verliezen die de filmindustrie zal lijden vanwege de pandemie, zou het onlogisch zijn nog meer geld aan de Bondfilm te spenderen. Fans hoeven dus niet meer te speculeren of het uitstel nog leidt tot veranderingen, maar kunnen nog wel nadenken over wie het stokje over gaat nemen van Daniel Craig.

No Time to Die (2020)
In 'No Time to Die' heeft James Bond zijn turbulente leven als geheim agent achter zich gelaten en leidt hij een rustig bestaan op Jamaica.

  Volg ons op Google Nieuws

Beeld: Copyright 2019 DANJAQ, LLC AND MGM. ALL RIGHTS RESERVED.
Tekst: Bron

Meer over:

Bioscoop FilmsNo Time to Die (2020)

Reacties


Meer nieuws


Bekijk alle nieuwsberichten