Voor alle 'Tiger King'-fans: hoe is het nu met de spraakmakende personages?

Voor alle 'Tiger King'-fans: hoe is het nu met de spraakmakende personages?
7 april 2020 om 17:10

Als je een jaar geleden had voorspeld dat we nu allemaal in thuisisolatie naar de schietgrage tijgerfanaat Joe Exotic zouden kijken, hadden we je voor gek verklaard. Maar niets is minder waar. De dierenuitbuiter is een ware hit: de 7-delige documentaire staat al dagenlang in de Nederlandse Netflix-top 10. Maar hoe staat het er nu voor met de bijzondere personages uit de reeks?

Joe Exotic

Vanaf aflevering 1 was het al duidelijk: Joe Maldonado-Passage zit in de gevangenis. Zijn opdracht om aartsvijand Carole Baskin te laten omleggen heeft de redneck de das omgedaan en hij moet, alsook voor dierenmishandeling, negen jaar brommen. Sinds afgelopen week verblijft de excentrieke man echter niet meer in zijn cel, maar is hij verplaatst naar het ziekenhuis nadat hij positief testte op het coronavirus. Daarvoor heeft Joe wel de kans gehad om te reageren op Tiger King (2020). Hij hoopt dat Brad Pitt of David Spade hem gaat spelen in een biopic. Hopelijk heeft Pitt binnenkort nog een gaatje vrij, in 2019 kondigde Kate McKinnon al aan bezig te zijn met een serie gebaseerd op Joe Exotic.

Carole Baskin

Dierenvriend Carole runt nog altijd samen met haar man de Big Cat Rescue en komt nog steeds samen met PETA op voor de rechten van wilde dieren in gevangenschap. Carole is verre van tevreden over de Netflix-docu en beweert dat de makers niet de hele waarheid hebben weergegeven. Haar vermiste ex-man Don Lewis is nog altijd niet gevonden, maar door Tiger King krijgt de cold case opnieuw aandacht. Discovery gaat zelfs een serie maken over de mysterieuze vermissing.

Doc Antle

Naast de vele vrouwen die de spirituele tijgerbezitter om zich heen verzamelt is Doc Antle nog steeds eigenaar van T.I.G.E.R.S. waar bezoekers dicht bij wilde dieren kunnen komen. Zo'n 3 miljoen mensen bezoeken nog altijd jaarlijks zijn park.

John Finlay

John was getrouwd met Joe Exotic, maar spreekt hem tegenwoordig niet meer en is nu gelukkig met Stormey Sanders. Zijn verloofde beheert de Facebook-pagina 'The Truth About John Finlay' waar ze alle onjuistheden uit Tiger King ophelderen. Wat John heel graag wil vertellen aan de kijkers is dat hij inmiddels weer tanden heeft! Door zijn drugsgebruik zien we hem in de serie met één grote voortand, maar nu straalt zijn gebit weer. In een interview met David Spade onthult John een groot geheim: Joe Exotic zingt al zijn hits helemaal niet zelf!

Jeff Lowe

Jeff Lowe, die al sinds zijn jeugd met grote katten opgroeide omdat zijn opa een circus had, is nog steeds eigenaar van Joe's dierentuin. Daarnaast heeft hij plannen om uit te breiden: Jeff hoopt in de zomer een nieuwe dierentuin te openen in Thackerville, Oklahoma. Jeff is één van de weinigen die vol lof over de serie spreekt en kondigde voor alle Tiger King-fans aan dat Netflix een extra aflevering aan het opnemen is. Binnenkort zal deze op de streamingdienst te zien zijn.

  Volg ons op Google Nieuws

Beeld: Still 'Tiger King' via TMDb
Tekst: Bron

Meer over:

Video on demand Series NetflixTiger King (2020)

Reacties


Meer nieuws


Bekijk alle nieuwsberichten