Dominic Toretto (Vin Diesel) en Han (Sung Kang) samen te zien op nieuwe beelden van 'Fast & Furious 9'

Dominic Toretto (Vin Diesel) en Han (Sung Kang) samen te zien op nieuwe beelden van 'Fast & Furious 9'
12 januari 2021 om 13:01

Han (Sung Kang) is terug. Op twee nieuwe exclusieve foto's van Fast & Furious 9 (2021) is te zien hoe Han is herenigd met Dominic Toretto (Vin Diesel). De negende film in de populaire franchise zou oorspronkelijk vorig jaar al in de bioscoop verschijnen, maar is wegens de pandemie uitgesteld naar 27 mei dit jaar.

Kangs personage Han Lue verscheen voor het eerst in de Fast & Furious-franchise in The Fast and the Furious: Tokyo Drift (2006) en kwam hierin om het leven door een vurig auto-ongeluk. Dankzij wat tijdlijnverschuivingen kon hij zich toch nog een tijdje aansluiten bij het team van Dom in een aantal vervolgfilms. Maar toen Fast & Furious 7 (2015) uitkwam, bleek Han toch echt dood en werd Deckard Shaw (Jason Statham) aangewezen als verantwoordelijke. Nu, in het negende deel, lijkt het erop dat Han eindelijk wraak kan nemen.

Bekijk hier de twee nieuwe foto's:

Afbeelding via EW / Universal
Afbeelding via EW / Universal
Afbeelding via EW / Universal
Afbeelding via EW / Universal

Vin Diesel gaat in een interview met Entertainment Weekly in op het personage van Kang.

Han is een integraal onderdeel van deze franchise. Als je het je herinnert, is hij een beetje verantwoordelijk voor de jaren dat Dom Toretto weg was. Hij is degene die met hem werkt in Mexico, hij is de enige die weet waar Dom is, en is in vele opzichten de brug voor Dom als hij terugkomt in Tokyo Drift. Er is dus iets heel bijzonders en magisch aan het karakter van Han. Als je de film ziet, zul je het voelen, maar ik geloof dat het in de kern een ander bewijs is om niet alleen je rug naar de familie te keren, maar ook om de familie niet op te geven. Zonder de plot weg te geven, dat is het thema: geef familie niet op.

Vin Diesel

In de trailer van Fast & Furious 9 werden al een aantal onthullingen gedaan, zo werd bekend dat John Cena's personage, Jakob, eigenlijk de broer is van Dominic Toretto. Bekijk hier de trailer:

Vorig jaar kondigde Universal aan dat de Fast & Furious-franchise stopt na de elfde film. Justin Lin neemt de regie van de laatste twee films op zich. Helemaal stoppen doen de films niet, zo zijn er al meerdere spinoffverhalen in de maak.

Beeld: Still 'Fast & Furious 9' via Filmdepot
Tekst: Bron

  Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Bioscoop FilmsFast & Furious 9 (2021)

Lees ook:

Meer bioscoop

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws