Kevin Feige bevestigt: 'Deadpool 3' wordt de eerste film in het Marvel-universum met een 16+-leeftijdsgrens

Kevin Feige bevestigt: 'Deadpool 3' wordt de eerste film in het Marvel-universum met een 16+-leeftijdsgrens
12 januari 2021 om 13:46

Marvel-baas Kevin Feige onthult in een interview met Collider dat de nieuwe Deadpool-film met Ryan Reynolds onderdeel zal zijn van het Marvel Cinematic Universum, het MCU. Tevens zal Deadpool 3 een zogeheten R-rating krijgen, oftewel, de film zal zeker niet geschikt zijn voor kinderen.

In Nederland staat een R-rating gelijk aan een 16+-leeftijdsgrens. De nieuwe Marvel-film zal dus net zo grof worden als Deadpool (2016) en Deadpool 2 (2018). Omdat de eerste twee films geen onderdeel waren van het MCU, is Deadpool 3 nu de eerste MCU-film met een R-rating. Het was nog maar de vraag of de film zijn grofheid kon behouden én tegelijkertijd onderdeel kan zijn van de 12+-kindvriendelijke MCU-reeks. Disney en Marvel hebben nu dus besloten dat dit prima kan.

Ook doet Feige een boekje open over de opnameplanning. Er wordt nu hard gewerkt aan het script, maar het lukt de cast en crew niet om dit jaar nog te starten met filmen, aldus Feige.

Het zal een R-rated film zijn en we werken momenteel aan een script met Ryan [Reynolds] die hier toezicht op houdt. We zullen niet beginnen met filmen dit jaar. Ryan is een zeer drukke, zeer succesvolle acteur. We hebben al een aantal dingen aangekondigd die we nu moeten maken, maar het is spannend om te beginnen.

In november vorig jaar maakte Reynolds bekend dat Bob's Burgers-schrijvers Wendy Molyneux en Lizzie Molyneux-Logelin werken aan het script van Deadpool 3. Het is onduidelijk wanneer de film met Reynolds in de bioscoop verschijnt.

Beeld: Still 'Deadpool 3' via TMDb
Tekst: Bron

  Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Bioscoop FilmsDeadpool 3

Lees ook:

Meer bioscoop

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws