Wegzwijmelen maar! Videoland voegt maar liefst 6 romantische films toe

Wegzwijmelen maar! Videoland voegt maar liefst 6 romantische films toe
13 januari 2021 om 17:07

Of je nou alvast een beetje wil opwarmen voor Valentijnsdag, of gewoon je zinnen wil verzetten na het slechte nieuws van gisteravond over de verlengde lockdown, Videoland staat voor je klaar. De streamingservice voegt vandaag weer 6 romantische films toe - van romkoms tot meeslepende drama's.

Met je hele vriendengroep en een bak popcorn voor de televisie hangen zit er voorlopig niet in, maar met een beetje moeite en hulp van videobellen kun je alsnog samen wegzwijmelen bij al deze zoete wegkijkers! Bekijk het lijstje films hier:

 1. 6.4
  Kijk op Videoland • Jenny is een verwend nest dat haar dagen vult met shoppen en afspreken met vriendinnen. Wanneer haar familie in financiële moeilijkheden komt, verhuist Jenny van de stad naar het platteland.
 2. -
 3. 6.5
  Kijk op Videoland • Twee presentatoren van een homeshoppingprogramma worden gedwongen samen te werken. Ze hebben totaal verschillende persoonlijkheden, maar zodra de camera's aangaan, vormen ze een gouden stel.
 4. 7.1
  Kijk op Videoland • Twee single ouders en hun kinderen willen dezelfde hond adopteren. Ze komen tot een deal: co-ouderschap!
 5. 6.7
  Kijk op Videoland • De jonge kok Nikki is dolblij als ze mag werken in de keuken van haar grote idool, Holly Hanson. Daar maakt ze de mooiste en lekkerste gerechten en raakt ze bevriend met een andere chef, Paul.
 6. 6.0
  Kijk op Videoland • Cassandra valt steeds op de verkeerde mannen en zoekt hulp bij relatie-expert Susie en haar zelfhulpboek 'The Dater's Handbook'.
 7. 6.5
  Kijk op Videoland • Avery schrijft onder een schuilnaam columns waarin ze relatieadviezen geeft. Haar tips leiden tot het einde van de relatie van dierenarts Brendan.

Bovenstaande films zijn allemaal terug te vinden op Videoland. Ben je meer in de stemming voor een ander genre? Het volledige aanbod van Videoland vind je hier.

  Volg ons op Google Nieuws

Beeld: Still 'Harvevst Moon' via TMDb
Tekst: Videoland

Meer over:

Video on demand Films VideolandLove at First Glance (2017)A Dash of Love (2017)Appetite for Love (2016)All Things Valentine (2016)Dater's Handbook (2016)Harvest Moon (2015)Love in Store (2020)Love to the Rescue (2019)The Secret Ingredient (2020)The Story of Us (2019)Very, Very, Valentine (2018)Matching Hearts (2020)Anything for Love (2016)

Lees ook:

Meer Videoland

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws