Actiefilm 'All the Devil's Men' met Sylvia Hoeks nu te zien op Amazon Prime Video

Actiefilm 'All the Devil's Men' met Sylvia Hoeks nu te zien op Amazon Prime Video
13 januari 2021 om 17:50

De meeslepende actiefilm All the Devil's Men (2018), waarin de Nederlandse actrice Sylvia Hoeks meespeelt, is vanaf vandaag te zien op Amazon Prime Video. De film gaat over een legerveteraan die nu in het geheim voor de CIA werkt, maar tegelijkertijd ook tegen persoonlijke problemen aanloopt.

Jack Collins, die wordt gespeeld door Milo Gibson, is naast veteraan ook drugsverslaafd. En ook zijn hang naar oorlog, spanning en sensatie kun je bijna als een verslaving zien. Zijn werk voor de CIA past dan ook uitstekend bij hem. Tenminste, zo lijkt het.

Kijk de spannende trailer van de actiefilm hier:

Langzaam maar zeker loopt Collins tegen steeds meer mentale problemen aan, en ook zijn drugsverslaving begint zijn tol te eisen. Zijn opdrachtgevers beginnen te twijfelen aan zijn vaardigheden. Leigh, zijn connectie bij de CIA die gespeeld wordt door Hoeks, geeft hem een kans om zich te bewijzen. Maar daar zijn wel risico's aan verbonden…

All the Devil's Men (2018)
5.1
Voormalig Navy SEAL Jack Collins (Milo Gibson) is verslaafd aan pillen. En aan oorlog. Een afwijking die hem goed van pas komt bij het opsporen van terroristen, iets wat hij doet voor een privébedrijf, in opdracht van de CIA.

All the Devil's Men is nu te zien op Amazon Prime Video. Heb je nog geen abbonement? Je kunt de film ook vanaf € 2,99 bekijken via Pathé Thuis.

  Volg ons op Google Nieuws

Beeld: Still 'All the Devil's Men' via TMDb
Tekst: Amazon Prime Video

Meer over:

Video on demand Films Amazon Prime VideoAll the Devil's Men (2018)

Lees ook:

Meer Amazon Prime Video

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws