Trailer van 'To All the Boys: Always and Forever, Lara Jean' nu te zien, Netflix maakt releasedatum bekend

Trailer van 'To All the Boys: Always and Forever, Lara Jean' nu te zien, Netflix maakt releasedatum bekend
13 januari 2021 om 16:33

Netflix heeft zojuist de trailer van romantische komedie To All the Boys: Always and Forever, Lara Jean (2021) gedeeld. In de derde film bereidt Lara Jean zich voor op het einde van haar tijd op de middelbare school, en de overgang naar het leven als student. Ze droomt ervan om samen met Peter naar dezelfde universiteit te gaan, als ze tenminste toegelaten wordt. Of zou ze toch liever iets anders doen?

Tijdens het laatste schooljaar aan de middelbare school is er veel om naar uit te kijken: een schoolreisje naar New York, het gala samen met haar fantastische vriendje, de eindexamenreis, en als klap op de vuurpijl ook nog de bruiloft van haar vader. Het geluk schittert Lara tegemoet, en ze geniet er met volle teugen van. Samen met Peter maakt ze druk plannen voor de toekomst, maar als ze onverwachts nieuws krijgt moet ze alles opnieuw overwegen. Wat wil ze eigenlijk echt?

Kijk de trailer van de nieuwe film hier:

To All the Boys: Always and Forever, Lara Jean is de derde en laatste To All the Boys-film. De films zijn gebasseerd op de gelijknamige boekenserie van Jenny Han. De boeken waren een groot succes en schopten het zelfs tot de New York Times bestseller-lijst. Ook de eerste twee vefilmingen werden goed ontvangen.

To All the Boys: Always and Forever, Lara Jean is vanaf 12 februari te zien op Netflix. De eerste twee To All The Boys-films zijn daar ook te vinden.

Beeld: Netflix
Tekst: Netflix

Meer over:

Video on demand Films Netflix Video'sTo All the Boys: Always and Forever, Lara Jean (2021)

Lees ook:

Meer Netflix

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws