Netflix deelt trailer van Italiaanse dramafilm 'L'ultimo paradiso'

Netflix deelt trailer van Italiaanse dramafilm 'L'ultimo paradiso'
13 januari 2021 om 16:06

De trailer van de Italiaanse dramafilm L'ultimo paradiso (2020) is nu te zien. De nieuwe film van Rocco Ricciardulli is vanaf volgende maand te zien op Netflix en speelt zich af op het platteland van Italië in de jaren 50.

L'ultimo paradiso is gebaseerd op een waargebeurd verhaal over een gedreven boer die vastbesloten is om de werk- en leefsituatie van arbeiders te verbeteren. Gewapend met zijn rebellie en sterke rechtvaardigheidsgevoel doet hij alles wat hij kan, maar als hij smoorverliefd wordt op de Bianca, de dochter van een landeigenaar, stort zijn droom in. Ondanks de ingestorte droom zal hij later een symbool van revolutie worden.

Kijk de trailer van de dramafilm hier:

L'ultimo paradiso is de tweede speelfilm van regisseur Ricciardulli. Voordat hij aan de dramafilms begon maakte hij in 2013 de korte film Occhi. In 2016 verscheen zijn dramafilm Suddenly Komir, over drie vrienden die elkaar lang niet gezien hebben en zaken doen op het randje van de legaliteit. Nadat er oude conflicten zijn uitgevochten en alles lijkt bijgelegd, zitten ze plotseling opgescheept met een kind dat zich verstopt heeft in hun auto. En daar hadden de mannen niet op gerekend…

L'ultimo paradiso (2020)
Italië, 1950. Een boer wil de leefsituatie van arbeiders verbeteren, maar hij valt voor de dochter van een landeigenaar en zijn droom stort in.

L'ultimo paradiso is vanaf 5 februari te zien op Netflix. Het volledige aanbod van Netflix vind je hier.

Beeld: Still 'L'ultimo paradiso' via TMDb
Tekst: Netflix

Meer over:

Video on demand Films Netflix Video'sL'ultimo paradiso (2020)

Lees ook:

Meer Netflix

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws