De top 10 populairste films & series nu op Netflix

De top 10 populairste films & series nu op Netflix
13 januari 2021 om 14:36

Wekelijks informeren wij je over de beste nieuwe films en series op Netflix. Daarnaast houden we je op de hoogte van de populairste titels. In dit overzicht zie je welke tien films en welke tien series het meeste bekeken worden door Netflix-gebruikers.

Hieronder zijn de populairste films en series van vandaag vermeld. Deze week blijft de superheldenfilm We Can Be Heroes (2020) op de eerste plaats; Netflix kondigde vorige week al gelijk We Can Be Heroes 2 aan. De gloednieuwe Netflix Original Pieces of a Woman (2020) volgt de superheldenfilm op de voet en behaalt de tweede plaats. De top 10 wordt afgesloten door de thriller The Interpreter (2005) met Nicole Kidman en Sean Penn.

In de lijst van populairste series op Netflix staat deze week de nieuwe dramaserie Lupin (2020– ) bovenaan, over Assane Diop (Omar Sy) die zich voor een overval laat inspireren door een detectiveroman. Netflix zette vorige week enkel de eerste vijf afleveringen online; het is nog niet bekend wanneer deel 2 van het eerste seizoen uitkomt. Ook is nog altijd het kostuumdrama Bridgerton (2020– ) populair en is de serie deze week te vinden op de tweede plaats.

Handige links:

De 10 best bekeken films op Netflix

Dit zijn de best bekeken films op Netflix op dit moment. De rangorde van een film is gebaseerd op het aantal accounts in Nederland dat een bepaalde titel gedurende minstens 2 minuten heeft bekeken in de afgelopen 24 uur.

 1. 4.7
  Kijk op Netflix • Nadat buitenaardse vijanden de superhelden van de aarde hebben ontvoerd, moeten hun kinderen op bevel van de overheid onderduiken op een geheime locatie.
 2. 7.1
  Kijk op Netflix • Na een tragische thuisbevalling ontspoort een vrouw in diepe rouw, waardoor ze steeds verder verwijderd raakt van haar partner en familie.
 3. 6.2
  Kijk op Netflix • Een edelman die het welzijn van zijn volk belangrijker vindt dan de bevelen van zijn keizer, wordt gedood. Zijn ridders zinnen op wraak.
 4. 6.3
  Kijk op Netflix • 'The Boss Baby' is een verhaal over de impact die de komst van een nieuwe baby heeft op een familie. Dit alles wordt verteld vanuit het perspectief van een onbetrouwbare verteller, een fantasierijke 7-jarige jongen genaamd Tim.
 5. 6.3
  Kijk op Netflix • In een klein bergstadje worden lichamen gevonden na elke volle maan. Door weinig slaap, het opvoeden van een tienerdochter en de zorg voor zijn zieke vader, worstelt officier Marshall om zichzelf eraan te herinneren dat weerwolven niet bestaan...
 6. 5.5
  Kijk op Netflix • 'Renegades' vertelt het verhaal van een groep Navy SEALs die een eeuwenoud mysterie probeert op te lossen. Ze gaan op zoek naar een schat in een meer ergens in het door oorlog verscheurde Servië.
 7. 6.2
  Kijk op Netflix • Josh is een overwerkte manager van een luxe appartementencomplex, die samen met de rest van het personeel al het geld uit hun pensioenfonds is kwijtgeraakt aan een Wall Street fraudeur.
 8. 7.8
  Kijk op Netflix • Vijf jaar nadat de draken en Vikingen verenigd zijn, houden Astrid, Snotlout en de rest van de bende zich voornamelijk bezig met drakenracen.
 9. 6.8
  Kijk op Netflix • Een komische blik op het jaar waarvan we allemaal willen dat het eindigt door de ogen van de slechtst geïnformeerde commentators ooit.
 10. 6.4
  Kijk op Netflix • VN-tolk Silvia Broome (Nicole Kidman) hoort bij toeval dat er plannen worden gemaakt voor een moordaanslag op een Afrikaanse leider.

De 10 best bekeken series op Netflix

Dit zijn nu de best bekeken series op Netflix. Ook hier geldt dat de rangorde van een serie is gebaseerd op het aantal accounts in Nederland dat een bepaalde titel gedurende minstens 2 minuten heeft bekeken in de afgelopen 24 uur.

 1. 7.8
  Kijk op Netflix • Toen Assane Diop een tiener was, werd zijn leven op zijn kop gezet omdat zijn vader stierf na te zijn beschuldigd van een misdaad die hij niet had gepleegd.
 2. 7.4
  Kijk op Netflix • De serie 'Bridgerton' is gebaseerd op de populaire boekenreeks en volgt de acht hechte broers en zussen van de machtige familie Bridgerton op hun zoektocht naar liefde.
 3. 7.8
  Kijk op Netflix • Schattige katjes, grappig geknutsel en kleurrijke magie. Beleef geanimeerde avonturen samen met kattenliefhebster Gabby en haar maatje Pandy Poek.
 4. 8.4
  Kijk op Netflix • 'Modern Family' volgt de families van Jay Pritchett, zijn dochter Claire Dunphy en zijn zoon Mitchell Pritchett.
 5. 7.0
  Kijk op Netflix • Misdaadjournalisten laten zich vrijwillig achter de tralies van enkele van 's werelds beruchtste en zwaarste gevangenissen opsluiten over de hele wereld om als een gevangene te leven.
 6. 8.6
  Kijk op Netflix • De achtjarige wees Beth Harmon is rustig, chagrijnig en ogenschijnlijk onopvallend. Totdat ze haar eerste potje gaat schaken.
 7. 8.7
  Kijk op Netflix • 'Cobra Kai' speelt zich 30 jaar na de gebeurtenissen van het All Valley Karatetournooi in 1984 af. Johnny Lawrence is op zoek naar verlossing enstaat op het punt zijn beruchte Cobra Kai karate dojo te heropenen.
 8. 8.1
  Kijk op Netflix • De disfunctionele familie Griffin probeert het dagelijkse leven te doorstaan, terwijl ze met het ene na het andere bizarre probleem te maken krijgen.
 9. 8.7
  Kijk op Netflix • 'The Crown' is gebaseerd op waargebeurde gebeurtenissen en volgt de politieke rivaliteit en romantiek tijdens het bewind van Elizabeth II en de gebeurtenissen die de tweede helft van de 20e eeuw vorm hebben gegeven.
 10. 6.2
  Kijk op Netflix • Zes heldhaftige puppy’s gaan onder leiding van een technisch onderlegde 10-jarige op gewaagde reddingsacties vol humor, probleemoplossend vermogen en coole voertuigen.

Elke week brengen we een nieuwe lijst uit met de nieuwste top 10 van best bekeken films en best bekeken series op Netflix. Reguliere toplijsten van films en series op Netflix vind je via Beste Films op Netflix en Beste Series op Netflix. Daarnaast kun je al het nieuwe aanbod raadplegen via Nieuw op Netflix.

Meer over:

Films Series Video on demand Netflix Netflix-tips VOD-tips

Lees ook:

Meer Netflix

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws