Bevestigd: Harry Lennix is de Martian Manhunter in Zack Snyders 'Justice League'

Bevestigd: Harry Lennix is de Martian Manhunter in Zack Snyders 'Justice League'
13 januari 2021 om 13:52

Harry Lennix onthult in een interview met Collider dat het personage dat hij speelde in Man of Steel (2013) en Batman v Superman: Dawn of Justice (2016) een bijzondere wending neemt in Zack Snyders versie van Justice League (2017). In de vierdelige serie wordt namelijk bekend dat General Swanwick eigenlijk J'onn J'onzz is, oftewel de Martian Manhunter.

Voor de director's cut van Snyder heeft Lennix nieuwe opnames moeten maken. Deze zijn inmiddels afgerond, zo vertelt hij tegen Collider. Snyder hintte eerder al naar het idee dat hij de Martian Manhunter in zijn film had willen verwerken. De regisseur moest tijdens de opnames van Justice League vanwege familieproblemen het regiestokje overdragen aan Joss Whedon.

Volgens Lennix had hij zelf nog geen idee dat zijn personage in het geheim de Martian Manhunter is. Het stripboekfiguur is afkomstig van Mars, kan van gedaante veranderen en is telepathisch. De Martian Manhunter werd bedacht in de jaren '50 door schrijver Joseph Samachson en artiest Joe Certa, en werd eerder al op het scherm vertolkt door Phil Morris in Smallville (2001–2011) en door David Harewood in Supergirl (2015– ).

Het interview waarin Lennix het nieuws bekendmaakt, is hier te bekijken:

Snyders versie van Justice League zal zo'n vier uur duren, waardoor besloten is deze op te splitsen in vier delen van elk een uur. Deze verschijnen in 2021 op HBO Max.

Justice League (2017)
6.3
Bruce Wayne (Batman) werft zijn nieuwe kompaan Diana Prince (Wonder Woman) om een nog grotere vijand onder ogen te komen, geholpen door zijn hernieuwde geloof in de mensheid en geïnspireerd door Superman.

  Volg ons op Google Nieuws

Beeld: Still 'Zack Snyder's Justice League' via TMDb
Tekst: Bron

Meer over:

Video on demand Films HBO MaxJustice League (2017)

Lees ook:

Meer video on demand

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws