Werk je in het zweet in de stijl van 'Cobra Kai' met deze nieuwe Netflix-video's

Werk je in het zweet in de stijl van 'Cobra Kai' met deze nieuwe Netflix-video's
15 januari 2021 om 15:59

In de derde week van januari geven veel mensen hun goede voornemens om in het nieuwe jaar meer te sporten alweer op. Dat de sportscholen langer dichtblijven is daarbij niet bepaald een aanmoediging. Maar Netflix en de makers van Cobra Kai (2018– ) helpen je een handje met twee unieke workout-video's.

De video's worden aangekondigd in een kleine teaser, met daarin de mededeling dat het tijd is om je dojo te kiezen, en om zo een fantastisch nieuw jaar af te trappen. Kijk de teaser hier:

Fitnessgoeroe en vechtsporter Billy Blanks geeft ons kijkers een actieve les van 40 minuten, waarin we met zijn allen tot het uiterste gaan. Een pittig lesje waar je flink van gaat zweten, belooft Blanks in het intro:

Is yoga meer jouw ding, of wil je na de intensieve les van Blanks lekker tot rust komen en focussen op jezelf? Fitness-atleet en ondernemer Cassey Ho neemt ons mee in een kalmerende routine die focust op innerlijke rust, balans en concentratie:

Het derde seizoen van Cobra Kai verscheen op 1 januari en scoort goed. De serie staat op dit moment in de top 10 van best bekeken series in Nederland. De drie seizoenen van Cobra Kai zijn nu te zien op Netflix.

Cobra Kai (2018– )
8.6
'Cobra Kai' speelt zich 30 jaar na de gebeurtenissen van het All Valley Karatetournooi in 1984 af. Johnny Lawrence is op zoek naar verlossing enstaat op het punt zijn beruchte Cobra Kai karate dojo te heropenen.

Beeld: Still 'Cobra Kai' via TMDb
Tekst: Netflix

Meer over:

Video on demand Series NetflixCobra Kai (2018– )

Lees ook:

Meer Netflix

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws