Opnames 'Stranger Things' verlopen nog langzamer dan normaal door COVID-19

Opnames 'Stranger Things' verlopen nog langzamer dan normaal door COVID-19
15 januari 2021 om 16:28

De opnames van het vierde seizoen van Stranger Things (2016– ) gaan nog veel langzamer dan normaal. Dat vertelde acteur Gaten Matarazzo, die in de serie Dustin Henderson speelt, aan People Magazine. De vertraging wordt voornamelijk veroorzaakt door de strenge coronamaatregelen.

De opnames van de serie werden in het voorjaar van 2020 helemaal stilgelegd in verband met de pandemie, maar vanaf oktober kon de cast en crew weer aan het werk op de set. Mét de nodige aanpassingen op locatie, strenge veiligheidsmaatregelen en overvloedige tests.

Met al die noodzakelijke voorzichtigheid gaan de opnames wel wat minder vlot dan de acteurs gewend zijn. Henderson:

Het proces verloopt echt een stuk trager en dat zegt wel iets, want normaal gesproken nemen we al uitgebreid de tijd voor deze serie

De 18-jarige acteur ziet ook wel in dat het op dit moment niet anders kan, en laat weten dat ze hun best doen om er toch wat van te maken:

We zouden het allemaal liever anders zien, maar we doen ons best en zien wel wat er op ons afkomt. Het belangrijkste is dat we allemaal veilig en gezond blijven.

De vertraging brengt ook positieve dingen met zich mee. Regisseurs Ross en Matt Duffer hadden veel meer tijd om na te denken wat ze met de serie willen, en lieten deze zomer weten dat er na seizoen 4 nog meer Stranger Things zal volgen.

Stranger Things (2016– )
8.7
Nadat een jongetje onder zeer verdachte omstandigheden is verdwenen, komen in het fictieve stadje Hawkins, Indiana in de jaren 80 mysterieuze zaken aan het licht, zoals geheime experimenten, bovennatuurlijke krachten en een vreemd meisje.

De eerste drie seizoenen van de populaire serie zijn nu te zien op Netflix. Wanneer het vierde seizoen zal verschijnen is nog niet bekend.

Beeld: Still 'Stranger Things' via TMDb
Tekst: Bron

Meer over:

Video on demand Series NetflixStranger Things (2016– )

Lees ook:

Meer Netflix

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws