Netflix deelt trailer van interactieve avonturenfilm 'Animals on the Loose' met Bear Grylls

Netflix deelt trailer van interactieve avonturenfilm 'Animals on the Loose' met Bear Grylls
15 januari 2021 om 16:52

Netflix heeft zojuist de trailer gedeeld van Animals on the Loose: A You vs. Wild Movie (2021) met Bear Grylls. De interactieve film vertrouwt op de kijker om de goede beslissingen te nemen, zodat Grylls de dieren kan redden en er zelf ook zonder al te veel kleerscheuren van afkomt.

Het lijkt bijna een spelletje, en zo heeft Netflix de film ook deels vormgegeven. Met je afstandsbediening of smartphone kun je de wending van de film bepalen, en het is als kijker alsof je naast Grylls midden in de wilde natuur staat.

Kijk de trailer van de film hier:

Bij een stroomstoring in een safarireservaat roept de natuurbeheerder de hulp van Bear Grylls op om de ontstane chaos enigszins te bezweren. Als kijker mogen we vervolgens Grylls weer helpen, met het vangen van een ontsnapte leeuw en het redden van een verdwaalde baviaan. Ook moet de stroomstoring zo snel mogelijk verholpen worden, om te zorgen dat er niet nóg meer dieren ontsnappen.

Animals on the Loose: A You vs. Wild Movie (2021)
5.8
Bij een stroomstoring in een safarireservaat roept de natuurbeheerder de hulp van Bear Grylls op om de ontstane chaos enigszins te bezweren.

Animals on the Loose: A You vs. Wild Interactive Movie is vanaf 16 februari te zien (en te spelen) op Netflix.

Beeld: Netflix Media Center
Tekst: Netflix

Meer over:

Video on demand Films Netflix Video'sAnimals on the Loose: A You vs. Wild Movie (2021)

Lees ook:

Meer Netflix

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws