'Dungeons & Dragons'-serie in de maak met 'John Wick'-schrijver Derek Kolstad

'Dungeons & Dragons'-serie in de maak met 'John Wick'-schrijver Derek Kolstad
17 januari 2021 om 13:38

Hoewel er al een Dungeons & Dragons (2022) in de maak is met Chris Pine, komt er ook een televisieserie aan die gebaseerd is op het populaire spel.

Derek Kolstad, de maker en schrijver achter de John Wick-franchise, gaat de serie schrijven en pitchen. Het spel, waar vaak naar verwezen wordt als D&D, staat bekend om zijn spelwereld waarin mensen, elven, orcs en andere fantasiewezens oorlogen met elkaar uitvechten en op zoek gaan naar schatten. De Dungeon Master overziet de wereld.

Naast de film en deze nieuwe serie, zijn er nog andere projecten die zich af moeten spelen in het Dungeons & Dragons-universum in de maak. Ook zijn er eerder al talloze verfilmingen verschenen waaronder Dungeons & Dragons (2000) met Jeremy Irons.

Het spel zal bij Kolstad vermoedelijk in goede handen zijn. Niet alleen staat hij aan de wieg van de John Wick-films, hij schreef ook mee aan de aankomende Disney+-serie The Falcon and the Winter Soldier (2021) en was co-maker van de Quibi-serie Die Hart (2020– ) met Kevin Hart en John Travolta.

Wie er verder aan Dungeons & Dragons meewerken en wanneer de serie verwacht wordt, is nog niet bekend.

Dungeons & Dragons
Een serie gebaseerd op het Dungeons & Dragons-universum.

  Volg ons op Google Nieuws

Beeld: Still 'Dungeons & Dragons' via TMDb
Tekst: Bron

Meer over:

Series AlgemeenDungeons & Dragons

Lees ook:

Meer series

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws