Nieuw op Amazon Prime Video: de 5 beste films van deze week

Nieuw op Amazon Prime Video: de 5 beste films van deze week
17 januari 2021 om 12:02

Naast weer een gloednieuwe aflevering van The Expanse (2015– ) en de nieuwe docuserie James May: Oh Cook! (2020) voegt Amazon Prime Video deze week ook een reeks nieuwe films toe. In de lijst hieronder tonen we je de beste films die deze week nieuw op Amazon Prime Video zijn verschenen. Zo voegden ze de DC-film Suicide Squad (2016) toe, net als de gloednieuwe Amazon Original One Night in Miami (2020), die onze recensent met 4 sterren beoordeelt.

In de lijst hieronder tonen we je de beste films die deze week nieuw op Amazon Prime Video zijn verschenen. De meeste films in het overzicht zijn nog nooit eerder op de streamingdienst te zien geweest.

 1. 7.2
  Kijk op Prime Video • In de nasleep van Cassius Clays nederlaag tegen Sonny Liston in 1964 ontmoet de bokser Malcolm X, Sam Cooke en Jim Brown om de loop van de geschiedenis in het gesegregeerde Zuiden te veranderen.
 2. 6.9
  Kijk op Prime Video • Het waargebeurde verhaal van Whitey Bulger, de broer van een staatssenator en de meest beruchte gewelddadige crimineel in de geschiedenis van Zuid-Boston, die een FBI-informant werd om een maffiafamilie neer te halen die op zijn grondgebied opereerde.
 3. 6.2
  Kijk op Prime Video • Woody Harrelson woont in Londen. Hij heeft het moeilijk om naar huis te gaan en bij zijn familie te zijn. Hij heeft discussies met oude vrienden.
 4. 6.0
  Kijk op Prime Video • De geheime overheidsorganisatie A.R.G.U.S, doet onder leiding van Amanda Waller een beroep op een strijdmacht bestaande uit een aantal supercriminelen.
 5. 5.1
  Kijk op Prime Video • Voormalig Navy SEAL Jack Collins (Milo Gibson) is verslaafd aan pillen. En aan oorlog. Een afwijking die hem goed van pas komt bij het opsporen van terroristen, iets wat hij doet voor een privébedrijf, in opdracht van de CIA.

Deze films al gezien, of zin in iets anders? Al het nieuwe aanbod op Amazon Prime Video vind je via: Nieuw op Amazon Prime Video. Of bekijk de beste films via: Beste films op Amazon Prime Video.

  Volg ons op Google Nieuws

Meer over:

Films Video on demand Amazon Prime Video VOD-tips Prime Video-tips

Lees ook:

Meer Amazon Prime Video

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws